设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊
楼主: arith

[原版伴奏] 夢であるように - DEEN,宿命传说主题曲 [复制链接]

激情
为啥这么好的歌免费呢?

因为楼主是大好人~~

激情
随着一声『观音娘娘到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了2两黄金。

好歌,我喜欢,以前玩游戏的时候就被它打动,从此对传说系列一往情深

激情
这个不顶就说不过去了~~偶是DEEN的饭啊

仙来之神

小淘气~

激情

中文,英文翻译

中文翻译
不想看见答案
何时开始有空闲
谁人犯错你都不应怪谁
注意到什么 迷人的你

在梦里 有几多个愿望
低硕感慨似的词语 回来的悲伤
强烈的雨点 打在我脆弱的心上
想冲走全部的罪

期待和不安降临流入街道
我寻找新道路
你令我看见地图
温和的季节 感觉像步向恋爱一样

在梦里 闭目想着
两人在风中相抱而笑
然后 夕阳下山在我的手腕
想看见你睡眠是美好的幻想

在梦里 心的里硕永远都是光辉的
你每天在我身旁
何时画出未来 再一次踏出来
纵使全部失去 什么新生和相信
两人再相逄 今后奇迹的开始

tales of destiny
Yume de Aru You ni (Like in a Dream)
Language: English

In my irritation of not being able to find the answer,
When was it that I started running around in circles
I shouldn't be able blame you for going to somebody else
Somehow I noticed Your illusion

Like in a dream, I wished so many times
Hanging my head, sadly repeating Your whispered words
In the heavy rain, My timid heart is strongly moved
I wanted to wash away all my sins

Hope and unease are raining down in this city
I searched for the road and
At my side, you looked at the map for me
It was a love that could walk while thinking of
tender times

Like in a dream I close my eyes and think of that day
Of the two who held each other in the wind and smiled
And when the morning sun shines I want to be looking upon
The gentle vision of you sleeping in my arms

Like in a dream Shine eternally at the bottom of my heart!
It was the undisguised me who was with you day after day
Someday I shall start walking once again
Toward the future I was picturing
Believe that even though you lose everything,
Something can come of it
For surely the meeting between the two of us was also
A miracle of a distant day

激情
感谢楼主免费资源~~~支持阿,回去试一下

天外飞仙

就当我挂了

激情
Originally posted by 香草雨露 at 2005-3-13 07:26:
中文翻译
不想看见答案
何时开始有空闲
谁人犯错你都不应怪谁
注意到什么 迷人的你

在梦里 有几多个愿望
低硕感慨似的词语 回来的悲伤
强烈的雨点 打在我脆弱的心上
想冲走全部的罪

期待和 ...

这个中文翻译...怎么看起来这么别扭,念起来也不咋地

仙来之神

小淘气~

激情
的确~估计是直接硬翻过来的吧,不过反正不是唱中文也无所谓l了~

激情

偶也好激动~

谢谢~啊谢谢~楼住谢谢您老人家了~