设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[自制伴奏] 曲婉婷《Drenched》立体声伴奏   [复制链接]

激情

曲婉婷《Drenched》

沐浴在你的爱河

中英文对照歌词
When minutes become hours
当一分钟漫长如一小时
When days become years
当我度日如年
And I don’t know where you are
却又不知道你在何方时
Color seems so dull without you
我的世界也因为失去你而黯然失色

Have we lost our minds?
我们是不是已经丧失理智
What have we done?
我们都做了些什么
But it all doesn’t seem to matter anymore
对与不对 现在已经无关紧要

When you kissed me on that street, I kissed you back
你在街头吻了我 我也回吻了你 (我们在街头互相接吻)You held me in your arms, I held you in mine
你把我抱在怀里 我也反手拥你入怀 (又互相揽对方入怀)
You picked me up to lay me down
你把我抱起又轻轻放下
When I look into your eyes

我看着你的眼睛
I can hear you cry for a little bit more of you and I

听到了你的祈求,祈求上苍再多给我们一点爱
I’m drenched in your love
我沐浴在你的爱河
I’m no longer able to hold it back
再也无法控制自己的爱恋

Is it too late to ask for love?
现在说爱是不是已经太迟
Is it wrong to feel right?

想要感觉正确难道错了吗
When the world is winding down
世界慢慢沉寂下来
Thoughts of you linger around

想你的思绪却越来越浓烈

Have we lost our minds?
我们是不是已经丧失理智
What have we done?
我们都做了些什么
But it all doesn’t seem to matter anymore
对与不对 现在已经无关紧要

When you kissed me on that street, I kissed you back
你在街头吻了我 我也回吻了你
You held me in your arms, I held you in mine
你把我抱在怀里 我也反手拥你入怀
You picked me up to lay me down
你把我抱起又轻轻放下

我看着你的眼睛
I can hear you cry for a little bit more of you and I

我沐浴在你的爱河
I’m no longer able to hold it back
再也无法控制自己的爱恋

你在街头吻了我 我也回吻了你
You held me in your arms, I held you in mine
你把我抱在怀里 我也反手拥你入怀
你把我抱起又轻轻放下

我看着你的眼睛

我沐浴在你的爱河
再也无法控制自己的爱恋

http://www.boosj.com/2448151.html

原唱地址
感谢 小虫子帮助翻译了歌词
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
必须谢谢楼主~~~辛苦啦~~

激情
做得有点浮夸了 原版的是比较安静的感觉

激情
谢谢,下回注意了  没有找到原版的

崂山道士

特级山寨大师

激情
没有听到,很想听听扒带扒的怎么样?

激情
应该可以听到的,点一下刷新 很多人都能听到

激情
为什么要那么多金币啊。。。。我没钱啊。。。。

激情
多回帖子 就有金币了 坚持每天登路

激情
好贵好贵   我心动!!55

激情
扒带的话这歌蛮贵的。