设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] part2 轻度电音版+电死了+男女对唱 Love the way you lie --- 对唱版 强强联合~ [复制链接]

桃源狐仙

小跟班儿

激情

J J和维果同学的联手

电音版的   自己还是挺喜欢的   有时间再录个无效果版~
后期高手勿拍砖~
  这个电音效果   其实我自己也很纠结

Rihanna - Love the Way You Lie (Part II) (Feat. Eminem)
(Lrc By terenslee@fana.me)

On the first page of our story/从故事的开端看到
The future seemed so bright/未来似乎是光明的
Then this thing turned out so evil/可结局却异常不幸
I don't know why i'm still surprised/不知为何我仍惊诧
Even angels have they're wicked schemes,/然而天使也有邪恶的一面
And you'll take that to new extremes./惨淡的结果让你变得极端
But you'll always be my hero,/但是你一直都是我的英雄
Even though you've lost your mind./即使现在你已经失去理智 【可有可无】
Just gonna stand there and watch me burn/你就隔岸观火好了
Well that's alright because I like the way it hurts/其实心疼的感觉让我上瘾
Just gonna stand there and hear me cry/让我在一旁哭泣吧
Well that's alright because I love the way you lie/连你对我说谎都让我着迷
Love the way you lie/常言道"爱屋及乌"
Ohh, I love the way you lie/那就更无所谓谎言
Now there's gravel in our voices/此时此刻我们都声音哽咽沙哑
As they shatter from the fight/如同将士战斗归来般精疲力竭
In this tug of war you'll always win/在我们的拉锯战中你永是胜方
Even when i'm right/即使有时候错的原因并不在我
Cos you feed me fables from your head/只因你对我洗脑教育进行得太彻底
With violent words and empty threats/同时并施之以口头上的咒骂和威胁
And it's sick that all these battles/令人厌恶的竟然是这一切
Are what keeps me satisfied/这一切纷扰让我欲罢不能
Just gonna stand there and watch me burn/你就隔岸观火好了
Well that's alright because I like the way it hurts/其实心疼的感觉让我上瘾
Just gonna stand there and hear me cry/让我在一旁哭泣吧
Well that's alright because I love the way you lie/连你对我说谎都让我着迷
Love the way you lie/常言道"爱屋及乌"
Ohh, I love the way you lie/那就更无所谓谎言
Ohhh/你说是吧
So maybe i'm a masochist/从上述来看我可能是个被虐狂
I try to run but I don't wanna ever leave/可以逃但是我从没有想过要逃
Till the walls are going up/碉堡里的城墙一直加固升高
There's smoke with all our memories/弥漫着硝烟的记忆挥之不去
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
沙发沙发沙发,\(^o^)/
我不懂,就是觉得好听(¯﹃¯)

桃源狐仙

小跟班儿

激情

激情
很喜欢这个歌的···不错·加油!

激情
电起来还是有点怪怪的啊。。。。少了 点 感情。。。

激情
反正我是觉得很好听,唱得不错。

激情
我觉得楼主唱得很有感情啊,电音部分很特别的处理啊。
支持一下。

激情
整首歌的感觉稍微平淡了一点,不过其实还是很不错的。

激情
0.0... 楼主..是男生还是女生???第一句 严重怀疑 楼主是女生啊!!!!!!楼主的声音太有味道了!!!!!!!!

桃源狐仙

小跟班儿

激情
我是男的。。。。。。。。