设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] 牧羊姑娘 - 梦之旅 [复制链接]

激情
对面山上的姑娘
你为谁放着群羊
泪水湿透了你的衣裳
你为什么这样悲伤  悲伤
泪水湿透了你的衣裳
你为什么这样悲伤  悲伤
你看看山上是这样的荒凉
草儿是这样枯黄
羊儿再没有食粮
主人的鞭儿举起了抽在我身上

对面山上的姑娘
那黄昏风吹得好?D凉
穿的是薄薄的衣裳
??为什么还不回村庄  回村庄
穿的是薄薄的衣裳
冷冷的北风吹得我冰凉
我愿靠在羊儿身旁
再也不愿回村庄
主人的屠刀闪亮亮要宰我的羊
呼……
啦……
对面山上的姑娘  姑娘  姑娘  姑娘
姑娘??为什么还不回村庄  回村庄

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
喜欢这个,谢谢。。。

jbaustin 该用户已被删除

htgfhgfhf

kjou are the candle, love's the flame
A fire that burns through wind and rain
Shine your light on this heart of mine
Till the end of time
You came to me like the dawn through the night
Just shinin' like the sun
Out of my dreams and into my life
You are the one, you are the one

CHORUS:
Said I loved you but I lied
'Cause this is more than love I feel inside
Said I loved you but I was wrong
'Cause love could never ever feel so strong
Said I loved you but I lied

With all my soul I've tried in vain
How can mere words my heart explain
This taste of heaven so deep so true
I've found in you
So many reasons in so many ways
My life has just begun
Need you forever, I need you to stay
You are the one, you are the one

CHORUS:

激情
喜欢梦之旅的歌,楼主还有其他的吗?

激情
随着一声『富神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

这首曲子好好听的哦~~!我蛮喜欢的~~!

小雨点Sally 该用户已被删除
去下载不了金钱不够啊

小雨点Sally 该用户已被删除
怎么样才能有现金啊我想要伴奏呢

激情
随着一声『恭喜发财』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!

好歌   我喜欢呢

不知道音质怎样呢

激情

是不错我喜欢

随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!

我支持呀 我比较喜欢这样的歌曲 !!!!!!!!!

激情
谢谢,很不错,大家快来下吧!