设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【小啊.adell】American Honey——lady antebellum 美国甜心——战前女神 [复制链接]

崂山道士

【adell】

激情

暑假愉快~

演唱:Adell(小啊同学)

效果:ST

She grow up on the side of the road
那道路的一旁见证了她的成长
Where the church bells ring and strong love grows
那教堂的铃声四起 美丽的爱情萌发
She grew up good, she grew up slow
她快乐地生活着 时光流逝缓慢
Like American honey
好似美国甜心

Steady as a preacher, free as a weed
似传教士般的沉稳 又似野草般的自由
Couldn't wait to get going
随着自己的性子做事
But wasn't quite ready to leave
又不情愿退却
So innocent pure and sweet
如此天真 如此清纯 又如此甜蜜
American Honey
那就是美国甜心哪

There's a wild wild whisper blown in the wind
轻风拂去 树叶吹起 甚是嘈杂
Callin out my name like a long lost friend
像一失踪的挚友一般呼唤我的名字
Oh I miss those days as the years go by
年华飞逝 我想念那些日子
Oh nothings sweeter than summertime
没有什么能再比那个盛夏甜蜜了
And American honey
美国甜心 你在哪里

Get caught in the race of this crazy life
不知不觉混入生活疯狂的竞争当中
Tryin to be everything can make you lose your mind
我誓要让你为我失去理智
I just wanna go back in time
但我也许只是想及时回来
To American honey yeah!
回到那美国甜心的身边

There s a wild wild whisper blown in the wind
Callin out my name like a long lost friend
Oh I miss those days as the years go by
Ooh nothings sweeter than summertime
And American Honey
美国甜心 你在哪里

Gone for so long now
我离去了那么久
I gotta get back to her somehow
无论如何也要回到她的身边
To American Honey
回到那美国甜心的身边

yeaaah

Ooooh

There's a wild wild whisper blown in the wind
Ooh nothings sweeter than summertime
美国甜心 你到底在哪
你到底在哪

仙来成现在这样真令人难过……
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
http://1707281.5 sing.com
http://****.iq123.com/2125750

激情
小啊的杀花我先拿了再说

激情
总算传来附件了~~我要无限loop啊!!!太爱了!!!小啊啊我爱你!!太好听了~~~各种萌各种爱!!

激情
暖暖。成天抢我台词!!!

激情

占位先听!!!!!!!!!

天外飞仙

BoyzIIMen

激情
稀饭 稀饭 呀 !!!哈哈 gogo

激情
话说去年的时候我在群里大肆的宣扬这首歌,今年才有人拿来唱。。。。

不过感觉这个伴奏有点慢呢。。。

小啊唱出了自己的风格哦~~~

激情
特別的咬字只有小啊啊 能做到
各種舒服各種可愛各種好聽
支持小啊啊~

激情
chang de zhende haoting a ~~~liting ni ~~xiao a a a ~~

激情
有自己特点,不错。期待更好的作品上传。