设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 我也来试试RAP——Lil Wayne的6 FOOT 7 FOOT~   [复制链接]

崂山道士

【adell】

激情
欢迎拍砖!
看了翻唱达人Karmin姐的版本就想挑战一下。

Excuse my charisma, vodka with a spritzer
swagger down pat, call my yaw Patricia
Young Money militia, and I am the commissioner
you don’t want start Weezy, ’cause the F is for Finisher
so misunderstood, but what’s a World without enigma?
two chicks at the same time, synchronized swimmers
got the man twisted ’cause they open when you twist them
never met the guy, but I treat him like I missed him
life is the witch, and death is her sister
sleep is the cousin, what a awkard’ family picture
you know father time, we all know mother nature
it’s all in the family, but I am of no relation
no matter who’s buying, I’m a celebration
black and white diamonds, forget segregation
screw that boom, my money up, you n-ggas just Honey Nut
Young Money running this and you n-ggas just runner-ups
I don’t feel I done enough, so I’ma keep on doing this stuff
Lil Tunechi or Young Tunafish
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
http://1707281.5 sing.com
http://****.iq123.com/2125750

天外飞仙

废柴

激情

姑姑太帅气咯!!!!内牛TVT我哪天才能练成这样啊55555555555
姑姑TVT你太太太帅啦!!!!!!!!!

激情
哈哈 可爱~~!!!!!!!

激情
欢迎拍砖!
看了翻唱达人Karmin姐的版本就想挑战一下。

Excuse my charisma, vodka with a spritzer
s ...
小啊同学 发表于 2011-5-6 22:23

汗。。。。。。这风格转变的也太夸张了。。。。。。
超喜欢这歌,我觉得是LW的神曲。。。发音很好啊。就是歌词套在你身上感觉怪怪的,哈哈哈,有点一下适应不了,听到BITCH被唱chick我笑翻了,这个应该是指同时X了两个婊子的意思。。。还有后面那句原版是一个女孩,你要唱一堆男人,哈哈哈,前面也改一样好了。然后后面经典的那句被改了词就显得没味道了。不过作为小品随便唱唱么是不错的。
哈哈哈,不过还是各种美好。要是再来些力道和喉音就更美好了。平时听歌也是走这种风格么?表示严重怀疑。。。。

桃源狐仙

喵喵

激情
小啊!!!!!!!!!!!!!!
忒可爱了你吖 好想把你领回家hiahia
早就想说了你这个发音我爱死了爱死了
羡慕!!!!

激情
感觉又一位犀利的女rap马上要诞生了哟~
小啊啊各种美~

激情
喜欢你的语调啊~~很好!

桃源狐仙

◆◇小啊◇◆

激情
回复 4# Mr.kaka

哈哈。跨度有点大哈。歌词也是根据Karmin翻唱的版本改的,RAP的原本歌词太犀利了我驾驭不了啊TAT。
如你所讲啦,我只能玩玩><

http://v.youku.com/v_show/id_XMjYyMzYyODEy.html

激情
恭喜小啊妹子你进化变身了!!

激情
听不到 我先幻想下 回头听完了再来评论~~马克之