设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 『小奈』Learning The Blues 假期第一首 感谢活捉师父后期 [复制链接]

桃源狐仙

18岁小孩儿~

激情
寒假~~~~我回北京啦哈哈~~~~
话说北京有点干……嗓子总是各种不适  唱歌各种不在状态
这歌多谢活捉师父帮忙后期  Enjoy it~
歌词:
The tables are empty
The dance floor's deserted
You play the same love song
It's the tenth time you've heard it
And that's the beginning
Just one of those clues
You've had your first lesson
In learning the blues
The cigarettes you light
One after another
Won't help you forget her
Or the way that you love her
You're only burning
A torch you can't lose
But you're on the right track
For learning the blues
When you're at home alone
The blues will haunt you constantly
When you're out in a crowd
The blues will haunt your memory
The nights when you don't sleep
The whole night you're crying
But you can't forget her
Soon you'll stop trying
You'll walk the floor
And wear out your shoes
When you're feeling your heart break
You're learning the blues
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
爱Jazz  支持Buble~欢迎大家来Michael buble论坛来玩!http://michaelbuble.5d6d.com/

崂山道士

【adell】

激情
果断飞过!!!
活捉师傅这么低调给力啊。。。

天外飞仙

船长的朋友

激情
一直以为你是大叔.....结果比我小......汗个

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

这个简直就是留声机里头出来的原版吗。。要么就是 黑胶碟唱片。。。绝对的。。~

桃源狐仙

包子侠就是我了

激情
瓦擦瓦擦eh~eh~~你这猛孩子,强烈赞同楼上诸位的意见~~~综合起来就是黑胶碟给力大叔嗓??,哈哈哈哈哈哈哈反正就不用多说啦,一直如此有赶脚!!
辛苦活活了~~

天外飞仙

废柴

激情
在校内提前听了哈哈哈哈
不得不羡慕奈子的乐感和音色~~~~~~都太XXX出众了><
你怎么不找个女声合一下哈哈哈哈

激情
0 0!!奈子~~~~~~~~·
T T好好听啊~~~~~~踩着小简丢的链接过来的T T~~~~~~~~
好。。。。美啊。。。。。。。jazz帝~

崂山道士

【adell】

激情
回复 6# 殊简

我第一反应就是对唱嘛!

奈奈子回家后变沧桑啦哈哈

激情
销魂阿销魂!个别地方咬字再注意下,其他都没得说!

激情
T T 猛,听到了一丝Matt Dusk的味道,
简仔当初应该和你搭档此歌~~~