设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] <<<<<< Hallelujah >>>>>> [复制链接]

激情
虽然有差错但觉得还行,希望大家喜欢并给予宝贵意见~

I've heard there was A secret chord
我听说曾有一个神秘的和弦
That David played and It pleased the Lord
是大卫弹奏取悦主所用的
But you don't really care For music do you
但你不是真的在意音乐吧
It goes like this
那像是
The fourth the fifth the minor fall the major lift
第四或第五 降小调和升大调
The baffled king Composing Hallelujah
悲伤国王作曲的哈利路亚
Hallelujah Hallelujah
哈利路亚 哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
Your faith was strong
你的信仰如此坚定
But you needed proof
但你需要证明
You saw her bathing On the roof
你看见她在屋顶沐浴
Her beauty and the Moonlight overthrew you
她的美丽和月光征服了你
She tied you to a kitchen chair
她吸引你到厨房的椅子
She broke your throne And she cut your hair
她打碎你的宝座 她剪去你的头发
And from your lips She drew the Hallelujah
从你的嘴唇 她恳求哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
Maybe I've been here before
宝贝 我之前就一直在这里
I know this room my walked this floor
我已经看到这房间 我在地板散步
I used to live alone Before I knew you
在我认识你之前 我孤单地活著
I've seen your flag On the marble arch
我在大理石拱门上看到你的旗帜
Love is not a victory march
但是爱情并不是胜利进行曲
It's a cold and It's a broken Hallelujah
那是寒冷和破败的哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
There was a time
曾经有段时间
You let me know
你让我知道
What's real and going on below
世间真正的景象是甚麼
But now you never show it to me do you
但你从不对我有所表示
I remember when I moved in you
你是否记得当我为你感动
The holy dark Was moving too
黑夜也被感动
And every breath we drew Was Hallelujah
我们每次呼吸的都是哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
Maybe there's a God above
好 也许上帝是存在的
And all I ever learned from love
但我已经从爱情学到
如何毁灭比你更有吸引力的人
Was how to shoot At someone Who outdrew you
It's not a cry you can hear at night
那不是夜晚听到的哭泣
It's not somebody Who's seen the light
那不是望见光明的某人
It's a cold and It's a broken Hallelujah
那是寒冷和破败的哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
哈利路亚 哈利路亚
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
感觉太像小调了,没有那种很神圣,很严肃的感觉。觉得楼主太high了~~

激情
唱的还是可以的,每个字不要那么中式的字正腔圆就好了,有些地方赶了,每个词语的轻重缓和和词语的链接都不够SMOOTH。
虽然版本多,但个人偏向JEFF版

激情

回复 2# nini1424
理解能力不够呢, 至今也未能说很理解这首歌,
当然每个人有自己的理解那样也算好的吧?

激情
回复 3# simon597
谢谢。我也听了很多版本,喜欢优酷里那个奥运会开幕式的白衣男唱的那个版本,很大气,这首歌发挥余地很大。

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

感觉来到了教堂。。唱诗班啊。。不错不错。很好》~

激情
不错喜欢这个钢琴的版本。。。不过我是不能理解这个歌啦。。毕竟太神圣了

激情
回复 7# safelos222
史瑞克版的。呵呵。

激情
回复 6# zorro66
哇~。荣幸。

激情
这歌LZ没唱对味哦~  好像很注重唱这方面反而忽视了感觉的精确~  继续加油