设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Love The Way You Lie Part II来了!!只是没有后面Rap..   [复制链接]

激情
看见这个伴奏出来了 我就心潮澎湃了..只是刚把LTWYL Part1的rap差不多顺下来了 这又来了一个..于是就把后面rap索性都删了 没有rap..
BTW..我今天和明天月考..祝我明天考好点..
轻拍..
[Rihanna]
On the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you’ll always be my hero
even though you’ve lost your mind
[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
but that’s all right because I like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
but that’s all right because I love the way you lie
I love the way you lie Ohhh, I love the way you lie
[Rihanna]
Now there’s gravel in our voices
glass is shattered from the fight
in this tug of war, you’ll always win
even when I’m right ‘cause you feed me fables from your hand
with violent words and empty threats
and it’s sick that all these battles
are what keeps me satisfied
[Chorus]
[Rihanna]
So maybe I’m a masochist
I try to run but I don’t wanna ever leave
til the walls are goin’ up
in smoke with all our memories
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
沙发之~=0= 好听的咧。 很有感觉呀~

激情
-        声音好个性阿!!!

激情
声音像哪些欧美歌手我想不起来,不过肯定是有很像哪位的,很欧美。嘿嘿!LZ不知唱了几年英文歌?不错哦!

激情
楼主声音好听啊!!

激情
楼主有范儿啊。。。。声音控制的也好!!棒棒棒!

激情
劲哦,我怎么就顺不下来。。。羡慕一下

崂山道士

我也好想求后期帝包养!

激情
开篇的气泡音好赞,整个音色也很有Riri的感觉呢...
本来我是打算翻这个歌的不过楼主这个版本太赞了..我还是放弃吧 =-=|||

天外飞仙

船长的朋友

激情
声音挺好的 但是控制力有点稍微欠缺 有点不大稳

激情
楼主超级棒啊~声音真好!!