设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 半夜吼了一首【Because of you】~~!!!!   [复制链接]

激情
效果不怎么好~`  大家凑合听~```

Kelly Clarkson - Because Of You Lyrics
I will not make the same mistakes that you did
我不会犯你犯过的错误
I will not let myself
我不会让我自己
Cause my heart so much misery
导致我的心情如此苦恼
I will not break the way you did,
我不会破坏你的方式
You fell so hard
你坚强的倒下
I ve learned the hard way
我已经学会那条艰辛的道路
To never let it get that far
去不让它永远都到那里为止
Because of you
因为你
I never stray too far from the sidewalk
我从来不远离人行道
因为你
I learned to play on the safe side so I don t get hurt
我学会在安全的地方玩耍所以就不会受伤
因为你
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
我发现很难去相信自己以及所有在我身边的人
因为你
I am afraid
我害怕
I lose my way
我迷失方向
And it s not too long before you point it out
在你指出问题的不久前
I cannot cry
我不能哭
Because you know that s weakness in your eyes
因为你知道我的弱点
I m forced to fake
我被迫去伪装
A smile, a laugh everyday of my life
微笑.大笑,在我的生命当中的每一天
My heart can't possibly break
我的心不可能碎
When it wasn't even whole to start with
甚至当它一开始就不是完整的
I never stray too far from the sidewalk
I learned to play on the safe side so I don t get hurt
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
I am afraid
I watched you die
我看着你死去
I heard you cry every night in your sleep
我听见过你每天晚上在床上哭泣
I was so young
我当时太小
You should have known better than to lean on me
你应该知道一些比依靠我更好的办法
You never thought of anyone else
你从来没有考虑过别人的感受
You just saw your pain
你只看见自己的伤痛
And now I cry in the middle of the night
现在我在深夜里哭泣
For the same damn thing
也是为了同样谴责的事
因为你
I try my hardest just to forget everything
我尽我最大努力去忘记所有事
因为你
I don t know how to let anyone else in
我不知道如何容纳任何人
因为你
I m ashamed of my life because it s empty
我为我的生活感到羞耻 因为它是空的
因为你
I am afraid
我害怕
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
整体来说还不错,真的

激情
音律很好~
声音很适合这歌~而且很好听
后期也非常不错!
拜倒~~

激情
顶楼主,好声音。

激情
楼主声音真好 还最简陋的装备都这样
哈哈   下次更新下装备就无敌了
嘿嘿  支持你

激情
LZ声音条件真的不错。。。要是搞点高级货辅助下就无敌了。吼吼。。

激情
声音很好听~~~但是发音还需要提高哈~~~加油哦!

激情
经典老歌···我有个男版的伴奏····

激情
楼主您太谦虚啦~~!

激情
哦,我一直想抽个时间把这首录了,先来听听你的,当给自己个benchmark啦~
声音和原唱蛮像 不得了 我不敢唱了