设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

【决赛慢歌】You were meant for me-Jewel-小啊同学   [复制链接]

崂山道士

【adell】

激情
看到别人分享的一个twitter微型小说,觉得很有感觉——

町の小さな郵便局に今週も彼女は現れた。局員たちに水曜日さんと呼ばれる彼女が今日差し出した手紙にはしかし宛名がない。「これじゃ届きませんよ」苦笑しながら顔を上げた彼の目に映ったのは、うつむき加減できゅっと口元を引き結び、真っ直ぐに彼を見つめる真摯な瞳だった。
她每周三都会来这所镇上的小邮局。邮局的人管她叫星期三小姐。今天她又如约而至……“对不起,这样写无法投递的”,拿着没有写对方姓名的信封,邮局的小伙子苦笑着抬头看了看她。只见她微微低着头、抿着嘴,双眸闪烁着热切的目光,紧紧地盯着他。

短短的文字营造了一个朦胧的爱情故事,带给我的奇妙正如第一回听到Jewel的这首歌——她纯粹的富有情感的吟唱,把我引入了她独特的歌曲场景。

我喜欢这首歌^_^ 略微有点随心所欲,大家包涵

谢谢某师傅帮我做效果.(当事人曾表示不愿意透露姓名)

I hear the clock it's 6am
i feel so far from where i've been
i got my eggs and my pancakes too
i got my maple syrup everything but you
i break the yolks and make a smiley face
i knida like it in my brand new place
i wipe the spots off all the mirror.don't leave the keys
i never put wet towels on the floor anymore
cause dreams last so long
even after you're gone
i know that you love me
and soon you will see
you were meant for me
and i was meant for you

i called my momma she was out for a walk
consoled a cup of coffee but it didn't wanna talk
so i picked up a paper it was more bad news
more hearts being broken and people being used
put on my coat in the pouring rain
i saw a movie it just wasn't the same
cause it was happy and i was sad
and it made me miss you oh so bad
i go about my business i'm doing fine
besides what would i say if i had you on the line
same old story not much to say
hearts are broken every day
i brush my teeth and put the cap back on
i know you hate it when i leave the lights on
i pick a book up and i turn the sheets down
and i take a deep breath and a good look around
put on my pj's and hop into bed
i'm half alive but i feel mostly dead
i try and tell myself it'll be all right
i shouldn't think anymore tonight
cause dreams last so long
even after you're gone
and i know you love me
and soon i know you will see
you were meant for me
yeah you were meant for me

快歌还木有录,学校的事情堆起来了…… 不过,我保证在截止日期前放上来,质量就不敢保证了......
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

http://1707281.5 sing.com
http://****.iq123.com/2125750

天外飞仙

自由神

激情

严肃占地~~~~~~~我我我我先听。。。
--------------------------------------
1喜欢则个小短
2喜欢小AA的随心所欲(((narrator腔美翻了我滴个天!!
3葱白下后期= =+
4你那个小字...哈哈哈=3=好可爱..
5比赛加油 期待快歌!
4ME,唱歌是很困难的事。

激情

哎呀呀 我也要占座儿!
==================
小啊啊 你这个美嗓TAT   
我觉得好煽情啊好煽情!!!

桃源狐仙

木有头衔

激情
广告贴招租,哈哈,,小啊啊啊啊。。

天外飞仙

废柴

激情
保住姑姑,此层出租!

激情
小啊的声音太质感了!!!我太喜欢了!!!爱你的唱法爱你的发音哈哈哈!!~貌似你做了传歌第一人也~~~哈哈哈!!期待快歌!!我觉得快歌好多都超级适合你!心心眼ing~~另外小啊啊的前言写的真好,带领我进入阿....

崂山道士

懒散皇后

激情
啊~~我被这小嗓子迷死了~~~~

激情
哎呀好美!!!
这唱腔颇赞啊~~~

激情
小啊啊~~~来~给姐姐抱下~~啊哈哈~~比原来第一版的感觉自然多了~~~好听啊~~~怎么那么美呢?你这孩子~~~这质感~~~还有那行小字~~~哇咔咔~~偶期待小啊啊的慢歌~~~
I can make it through the rain,And stand up once again,There's nothing you can't face

激情
把歌的内容传达的细腻死了,后面声音抖动的小伤感很感染哪。

灵动的闺女,对你绝对信心哈哈~

不知道下一首快歌是俏皮还是狂野咧,静侯佳音
仙来居VIP伴奏区就是坑钱的,大家不要买VIP!
点此进我的5sing翻唱主页

个人新浪微博