设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Listen To Your Heart - Roxette 有点摇滚风格 [复制链接]

激情
中国朋友们,你们好!
老外好久没唱英文歌,今天就来一首。
带着点自己的性格来唱,哈哈~

祝你们一切顺利哦!

"Listen To Your Heart"

I know there's something in the wake of your smile.
I get a notion from the look in your eyes, yea.
You've built a love but that love falls apart.
Your little piece of heaven turns to dark.

副歌:
Listen to your heart
when he's calling for you.
Listen to your heart
there's nothing else you can do.
I don't know where you're going
and I don't know why,
but listen to your heart
before you tell him goodbye.

Sometimes you wonder if this fight is worthwhile.
The precious moments are all lost in the tide, yea.
They're swept away and nothing is what it seems,
the feeling of belonging to your dreams.

副歌。

And there are voices
that want to be heard.
So much to mention
but you can't find the words.
The scent of magic,
the beauty that's been
when love was wilder than the wind.

副歌*2次
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
回复 1# Liuba柳芭

你还是来到了,欧美翻唱区。双手欢迎。不过你中国歌曲唱的很有味道,很喜欢,这首歌曲唱的摇滚味很足,人声感觉很低了,别的都很不错。期待你能带给大家更多作品,美女支持你了。

激情
回复 2# limu521
谢谢,谢谢!^_^ 不过,我曾经来过这儿,好久以前翻唱过"Venus"呢。下周要录了"The Show Must Go On",担心死了!但,有中国朋友的支持我就不怕了!

激情
哇,差点以为是原唱呢,你唱的太棒了,期待你的其他作品。

激情
回复 4# NEOACE
太恭维我了,脸都红了!谢谢你~

激情
回复 3# Liuba柳芭

此曲很好听啊。我很喜欢金属 感很强,不过想要锻炼唱歌,多唱抒情歌曲。这个对你整体都有提高啊。你的嗓音条件我很喜欢,嘻嘻期待你的作品。

激情
回复 6# limu521
感谢朋友的建议!我听你的哈~ ^_^

激情
很有趣:我的俄罗斯朋友们不喜欢我录的这首。他们都说唱发不像俄罗斯人。当然不像啊!本人在心里早就成为中国人!

激情
支持下,唱的不错,加油哈!

激情
回复 9# lin8411998
谢谢~ 我是听着他们的歌长大的~