设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Talyor.swifer--爱情故事. 中外摇滚交流版。断背推荐! [复制链接]

激情
今天在日本演出,主办方让我用日语演唱一首LOVE STORY. 哥愤怒的拒绝了, 随即用中文演唱了这首 爱情故事,

另在场中国学生无不为之动容, 大家都来顶啊, 不顶不是中国人!!!
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
We were both young when I first saw you
当我第一次见你的时候 我们还年轻
I close my eyes and the flashback starts
我闭上双眼 我们的故事在我脑海里一回放
I'm standing there on a balcony in summer air
炎炎夏日我站在阳台上
See the lights, see the party, the ball gowns
看着这些灯,派对和舞会礼服
See you make your way through the crowd
看你穿过拥挤的人群 跟我打招呼
And say hello, little did I know
跟我打招呼 我不知道

That you were Romeo, you were throwing pebbles
你就是罗密欧 你朝我扔小石头
And my daddy said stay away from Juliet
我爸爸说 离朱丽叶远点
And I was crying on the staircase, begging you please don't go
我在楼梯上哭了 求你不要离开
And I said
我说
Romeo, take me somewhere we can be alone
罗密欧 带我去一个我们能单独在一起的地方
I'll be waiting, all there's left to do is run
我会等待的 现在能做的只有逃跑了
You'll be the prince and I'll be the princess
你会成为王子而我就是你的公主
It's a love story
这是个爱情故事
Baby, just say yes
宝贝 你就答应我吧

So I sneak out to the garden to see you
我悄悄溜到花园去看你
We keep quiet 'cause we're dead if they knew
我们都很安静 因为如果被他们知道我们就惨了
So close your eyes, escape this town for a little while
所以闭上你的双眼吧
Oh, oh, oh
'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter
因为你是罗密欧 我是红A字
And my daddy said stay away from Juliet
我爸爸说 离朱丽叶远点
But you were everything to me, I was begging you please don't go
但是你就是我的一切 我请求你不要离开
And I said
我说
Romeo, take me somewhere we can be alone
罗密欧 带我去一个只有我们俩的地方吧
I'll be waiting, all there's left to do is run
我会等的 我们所能做的就只有逃跑了
You'll be the prince and I'll be the princess
你会成为我的王子而我就是你的公主
这是个爱情故事
宝贝 答应我吧
Romeo, save me, they’re trying to tell me how to feel
罗密欧 快解救我吧 我该如何去感受
This love is difficult, but it’s real
这段爱情困难重重 但是这是真实的爱
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
不要害怕 我们会摆脱困难的
这是个爱情故事
宝贝 答应我吧

I got tired of waiting, wondering if you were ever coming around
我已厌倦了等待 我想知道你还会不会回来
my faith in you was fading
我对你的信心减少
When I met you on the outskirts of town
当我在郊区遇到你
And I said
我说
Romeo, save me, I’ve been feeling so alone
罗密欧 快解救我吧 我一直感到很孤独
I keep waiting for you but you never come
我一直都在等你 但是你却没有出现
Is this in my head, I don't know what to think
我脑海里想的全是这个 我不知道想些什么
he knelt to the ground and pulled out a ring
他跪在地上 拿出一个戒指 说
And said
Marry me Juliet you'll never have to be alone
嫁给我吧 朱丽叶 你不会再感到孤单了
I love you and that's all I really know
我爱你 这是我所知道的
I talked to your dad you'll pick out a white dress
我和你的爸爸谈过了 你可以挑一条白色裙子
这是个爱情故事
宝贝 答应我吧
Oh, oh, oh
We were both young when I first saw you
当我第一次见到你的时候我们都还很年轻

激情
还是很用心的,后面吼得很爽,呵呵~~~对了,应该发在华语里面是吧?

激情
这个  真的太强大了

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

樓主很爱国阿。。。支持 強頂~!哈哈哈 不過 中文歌词 总感觉有些雷人。。哈哈哈还是要支持啦~

激情
笑喷。不知道为啥 听到中文歌词就是想笑,听着像天津快板儿。
支持LZ的爱国精神。

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

唱的有点国内的摇滚范~~~~ 不过 抱歉了 我要转个区~~~

激情
你看看你看看,又是这几个回复,弄的哥以后还怎么爱国你说是不是

激情
天哪~好中国范儿~!

激情
楼主强啊 哈哈~~~~~~