设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] My Way --- Frank Sinatra(一唯)这次录得不错的~重新发表!   [复制链接]

桃源狐仙

咸蛋超人

激情

在厦门朋友的录音室里录的~嘿嘿。

And now, the end is near 终点已靠近
And so I face the final curtain 我要面对最后的落幕
My friend, I'll say it clear 朋友们,我会清楚的说出来
I'll state my case, of which I'm certain 我的经历
I've lived a life that's full 我度过了充实的一生
I've traveled each and every highway 我走过很多的路
But more, much more than this 但比这更重要的是
I did it my way 我行我路
Regrets, I've had a few 遗憾,曾经有过
But then again, too few to mention 但现在回想起来,已微不足道
I did what I had to do 我做了我应该做的事
And saw it through without exemption 回想起来已不想去改变
I planned each charted course 我计划好每一次行程
Each careful step along the byway 小心翼翼的走好每一条路
But more, much more than this 但比这更重要的是
I did it my way 我行我路
Yes, there were times I'm sure you knew 是的,有过那么几次,我相信你也知道
When I bit off more than I could chew 我承受的别人难以承受的
But through it all, when there was doubt 当别人还在犹豫不决时
I ate it up and spit it out 我自始自终坚持了下来
I faced it all and I stood tall 我现在面对一切昂首而立
And did it my way 我走自己的路
I've loved, I've laughed and cried 我曾经爱过 哭过 笑过
I've had my fill; my share of losing 我曾经心满意足,我也承受过失败
And now, as tears subside 现在,当泪水消逝
I find it all so amusing 我发现一切(回想起来)都是那么有趣
To think I did all that 回想起我做过的一切
And may I say - not in a shy way 我可以坦然的说
"No, oh no not me"我,这就是我
I did it my way" 我走自己的路"
For what is a man, what has he got? 什么才算一个真正的人
If not himself, then he has naught 如果没有自我,那他就一无所有
To say the things he truly feels 说出自己的真实感觉
And not the words of one who kneels 而不是虚伪的言语
The record shows I took the blows 我坚持我的方向
And did it my way 我走自己的路
yes,it was my way 是的,这就是我的路
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
我的微博:http://weibo.com/wangyiwei16

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

楼主的 声音真的很难得。。太纯正的 jazz 男中音 声线。。太专业了。。太好听了。。喜欢到不行~~~

激情
嗷嗷..这次效果真不错啊...哈哈..大N给你弄的嘛~~~新设备啊~~~发音好正点啊~~~羡慕又嫉妒啊

激情
有点猫王的感觉!

桃源狐仙

咸蛋超人

激情
有点猫王的感觉!
fuzhen 发表于 2010-3-23 15:41

这位Elvis的歌听少了吧…

桃源狐仙

包子侠就是我了

激情
美呆了......效果弄好了之后真是不得了~~
拍手!!!

桃源狐仙

18岁小孩儿~

激情
追随师父的脚步来听LZ歌
这首没有照搬原唱~很爵士~
音色没找到合适的词称赞 总之很sinatra~
顶了!

激情
Michael 尊棒!多变的嗓音,很老道 很沉稳!

桃源狐仙

咸蛋超人

激情
好友都来了~哈哈。谢谢大家支持。过段时间继续录去。
可能会出原创作品。

激情
好的丫,相当期待!