设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] I see you - music from Avatar,难得休息唱首歌,找首听过的,欢迎拍砖~~ [复制链接]

激情

工作实在是忙,好容易有个周末可以做自己想做的事情,听的歌少,会的也少,呵呵~~~~,所以唱这首,再忙这首还是听过的~~~

非专业,欢迎拍砖,纯属娱乐~~~~,最近工作比较闷 ,想找点唱歌的达人们合作歌曲,真怕得忧郁症~~~~~

鉴于听不到的同学:以下两个链接以供备用,(不知道算不算广告~~~),呵呵,如果有问题或者违反规定,请随时坛消息我,我会尽快改好:)

http://fc.xianlai.com/1936341.html 当中的xianlai改为“5 s i n g”,没有空格,

http://www.****.com/play.aspx?reg_id=2428703&song_id=4092679&type=4  ****为“y y f c”,当中没有空格

ps. 合声真的是无能,-_-||||

演唱: 小西妙妙
伴奏: (坛子里买的,虽然非原版,但是效果还是不错的,就是没有合声,有些郁闷,因为不会混合声~~
mix: 小西妙妙

I see you

I see you

Walking through a dream

I see you

My light in darkness breathing hope of new life

Now I live through you and you through me

Enchanting

I pray in my heart that this dream never ends

I see me through your eyes

Living through life flying high

Your life shines the way into paradise

So I offer my life as a sacrifice

I live through your love

You teach me how to see

All that's beautiful

My senses touch your word I never pictured

Now I give my hope to you

I surrender

I pray in my heart that this world never ends

Living through life flying high

Your love shines the way into paradise

So I offer my life

I offer my love, for you

When my heart was never open

(and my spirit never free)

To the world that you have shown me

But my eyes could not division

All the colours of love and of life ever more

Evermore

(I see me through your eyes)

(Living through life flying high)

Flying high

Your love shines the way into paradise

So I offer my life as a sacrifice

And live through your love

And live through your life

I see you

I see you

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

我的翻唱主页  http://www.****.com/2428703/
中间:“y y f c”

激情
声音真不错。
其实没和声更好些。

天外飞仙

自由神

激情
神曲驾到...LZ高音厉害啊!!!!好听好听!!!结尾好稳好稳好稳..
于是么听过这原唱((自我BS一下= =去听..|||

激情
怎么 不能 听呢 我很喜欢这首歌曲 唱的 人 很多 啊   帮帮忙 啊 再发一次  哈哈

激情

呵呵,谢谢楼上几位的捧场呢,没想到这么快就有回帖了~~~

回Limu521,已经更新了,发了两个备用链接,如果还听不到请通知我,我再想办法:)
我的翻唱主页  http://www.****.com/2428703/
中间:“y y f c”

激情
听到了   实力派的  声音也没有化妆  很真实 的 声音  喜欢这样 的 录音 我听过 比较 满意的 翻唱  不喜欢 那先 在录音时候做处理 把声音 的 变得不属于自己 了 化妆 太严重

激情
很好啊!我是新人...忍不住要赞叹几句...

激情
真好听~~~
LZ声音真稳啊~~
尾音

激情
真的很好听,不多说了!

激情
这个伴奏开头有点怪怪的。
不过楼主唱的真是好,音准太棒了~!