设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【RJ ft. 小康】 - Apologize (吉他版)   [复制链接]

激情
這是第二次跟康哥 合作
伴奏是他自彈的 佩服他
至於我的部分 拖腿了
康哥 我對不起你~
希望 你們會喜歡哦

Apologize

Xiao.K:

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...
That It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
Oh ei yeah~

RJ:
I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah yeah
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, but you say...
"Sorry" like an angel heaven let me think was you
But now I'm afraid...
Both:
It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, it's too late
I said It's too late to apologize, yeah-
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground...
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

xiao.k

激情
阿杰~~~你跟我的一个毛病~~刚发好的歌我都听不到~~不知道为啥~!~~

不过占沙发啦~~

天外飞仙

自由神

激情

嗷…俺占个板凳…
=============
RJ妞最近MS都系低沉路线啊哈哈XD低沉中不失爆发哈哈美美美~小转音美!
于是小康好声音!伴奏系弹的嗷= =+++厉害!

支持支持支持!!!
4ME,唱歌是很困难的事。

桃源狐仙

T.S的小混混

激情
哇!!
你两啥时候合上的
小康之前说想唱这歌。我以为是他自己唱呢!没想到还有亲爱的加入!!!~~
灰常好听!!

激情
吓死我 我一开始听不了 不知道啥原因
但是再点播放 声音突然蹦出来了。
老康你还整这么一出?~自己弹吉他。。。
还叫了我家RJ。。KEY对于RJ来说低了 把声音压的,幸好完美转音掩饰过去了
http://1938553. 5sing.com/

激情
怎么会有拖后腿,两人都唱得很好啊

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
妹妹怒音用的太多啦~~ 收一点会更飘逸

激情
这个伴奏弹得有感觉~~~不错不错 rj低音的部分可能对你稍微低了点  稍微有点压嗓子了 转音很赞~~

激情
哈哈 这个居然也有吉他版 好棒

康师傅以前唱u belong to me的时候就该自弹啊

激情
声音很像啊,如果唱原版应该更好