设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] [DAZ] Lucky (Damian ft. Azure)   [复制链接]

激情

大爱这首歌,虽然之前已经录过两次,但总感觉自己没唱好~~一直想找机会重录,哈哈哈,因此也一直吵着Damian要他和我合作~~可怜的克克虽然一直说自己不适合这类风格,但还是在我的“逼迫”下无奈的答应了,哇哈哈哈哈~~ 几天前终于等到Damian回来换了设备~~收到他发给我的干声时开心得跳起来,哈哈,虽然病还没好,第二天还是按耐不住录了自己的部分~~感觉倒是自己没唱好拖了克克的后腿~~但成品出来时还是很激动,哈哈哈,喜欢合唱的部分 (我们俩用了同样的话筒,效果是不是还算和谐?XDDD)

哈哈哈哈,估计这应该是我最后一次录lucky了,为了纪念一下,特意做了个封面~~克克说“猛一看以为是Disney”  lol 哦,对了,最后要感谢克克辛苦制作的后期~~还要感谢RJ为我们起的“组合名”—— DAZ(哈哈哈,太有创意了!)

DAZ = Damian & Azure

Do you hear me,
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I'm trying

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

They don't know how long it takes

(They don't know how long it takes)
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye

(Every time we say goodbye)
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where we have been
Lucky I'm in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair

Though the breezes through the trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

Lucky to have been where we have been
I'm lucky I'm in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
Ooooh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.

激情

我的沙发
========================================
回家之后第一件事就是配新电脑和装备新设备

然后东西都置办上了之后的第一首完整的歌就是这lucky了~ 对我自己还是比较有纪念意义的~~

另外这是第一首在录音之前就知道要跟azure合唱的歌 更有纪念意义~

别的感觉不多说了 就是又能从耳机里听到自己的动静真好..........

P.S. 今天国足把韩国给灭了~ 强烈建议韩国足协打假扫黑......
Hell yea?

激情

Sofa?
wait a minute~
Oh no~ I hate my internet speed.

Well this is the 3rd time AZ record this song~
Hahaha~
She had recorded it in 3 versions (Yes, with three different hot guys~ SinginDork, Henry Jackson and Damian)

I think I'll be able to get "The Best Name Giver Award"  = =|||| hahaha~

激情
哇哇哇。。好原版的感觉。。。AZ你干脆嫁给JASON算了 哈哈哈

还有那个封面也很好看哦

激情
好听好听~~~!
很和谐很强大!

激情
之前就已经听了, 收藏了已经!! <3
你们很配很配的我觉得. xD (此配包含一切因素~~~;)
然后就是azure带病合作是在不容易, 要好好保重身体啊!!! *hug*
再然后就是这个album cover太有爱了!!! ^3^ disney style挖disney style!! <3
By its very definition, Glee is about opening yourself up to joy.
http://2006566.5sing.com
http://www.YYFC.com/43636/

激情
记得lz以前唱过这歌的说 男生发音很正啊 两人合的好好听啊

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
仙来恢复了……真好。

清新自然优美,整首歌都透着淡淡的美好。非常适合你们的声音。DODO多出作品吧,你潜伏了有段日子了。

PS,国足的事情也听说了,尽管不踢球但也非常开心。

激情
哇哟哟!!终于能看到新帖还能回帖,仙来又悄悄回归了!!感觉真好!!!先赞一下封面!哈哈,好喜欢!!!daz组合配合得好默契哟!!哈哈哈,az说实话你很想就嫁给Jason吧哈哈哈哈!!aoao说中你心事了!!.....2人声音都好好听哦!!!我被宁静了~~~

激情
To 克克: 成功逼迫你录了这首歌,最有纪念意义 XDDD

To RJ: hahaha, this is the last time...I promise...  lol

To aoao:  我想啊,我想啊。。。aoao你帮我跟Jason说一声嘛。。。XD

To 雷的囧囧: 多谢支持哦  :)

To Mes: 啊哈哈,好多人都说这个封面有Disney风格~~是因为我用了Disney的font吗?嘿嘿

To _sea_ : 5555555,小sea你怎么叫我lz呀。。。我是azure呀,不记得我了,伤心~~

To 函数: 哈哈,就是呀,仙来恢复了真好,不然都有点不太习惯了 XDD

To 小暖: 哎~~aoao每次都能说中我的心事!!! lol
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.