设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] [全新编曲]MC神曲Fly Like A Bird-希望大家虎年可以充滿力量   [复制链接]

崂山道士

Soul Tanic.J

激情

Fly Like A Bird (high Jesus)

每當失落和無助,遇到坎坷的時候,這首歌讓我重新找到了自己,感謝Mariah的音樂給很多迷途的人指引了方向。

詞曲:Mariah Carey
和聲background voice:TANIC.J
編曲Arranger:Jason. Mao
編曲混音Remix:TANIC.J
製作人Producer:TANIC.J
Special Thanks:七寶D. Seven

Somehow I know that
我隐约知道
There's a place up above
有一个地方
With no more hurt and struggling
那里沒有伤害和斗争
Free of all atrocities and suffering
更没有暴行与痛苦
Because I feel the unconditional love
我感觉到那分无条件的爱
From one who cares enough for me
发自真正在乎我的人
To erase all my burdens
去摸掉我所有的负担
And let me be free to
与令我感到自由

Fly like a bird Take to the sky
像小鸟一样飞翔,直达高空
I need you now Lord Carry me high
我现在需要你的鼓励,令我飞得更高
Don't let the world break me tonight
在今晚不要让所有人令我伤心
I need the strength of you by my side
我需要你在我左右
Sometimes this life can be so cold
有时生活会变得冰冷
I pray you'll come and carry me home
我会祈祷你的回来然后带我回家

Can we recover
我们能否复合
Will the world ever be
世界会否变成
A place of peace and harmony
一片充满和平和諧的天地
With no war and with no brutality
没有战争,没有残暴
If we loved each other
假如我们真正相爱
We would find victory
我们会找到胜利
But in this harsh reality
但在这个苛刻的现实里面
Sometimes I'm so disappointed
有时我真的感到很失望
That I feel the need to
而我却很需要

Fly like a bird Take to the sky
I need you now Lord Carry me high
Don't let the world break me tonight
I need the strength of you by my side
我需要你在我左右
Sometimes this life can be so cold
有时生活会变得冰冷
I pray you'll come and carry me home

Keep your head to the sky
坚持你所堅持的
With God's love you'll survive
在天主的爱护下你将会被拯救

我需要你在我左右
有时生活会变得冰冷
Carry me higher higher higher
助我飞得更高 更高 更高
Carry me higher higher higher
助我飞得更高 更高 更高
Carry me home Higher Jesus
带我回家
Carry me higher Lord
助我飞得更高
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

TANIC.J MUSIC BLOG:www.streetvoice.com/soultanic

激情
沙发我占了,哈哈哈~~
lz每次都是挑战高难度啊~~唱得不错的,比较喜欢后面的部分,声音好高呀~~
编曲也很棒~~支持起来~~
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.

崂山道士

激情
谢谢,,斑竹,呵呵。。。。。。。。。。。。。。。。

激情
这次又比上次好了~~
真是进步神速啊~~~
对于夫人的这种高难度的歌
我都只能膜拜啊~~
LZ继续加油吧

崂山道士

激情
呵呵,夫人。。。。。。。。。。转型啦。。。

激情
太强大了!!!!抢个板凳下面

崂山道士

激情
谢谢你的板凳,我让你做高级沙发,爽不?

激情
0 0.开头那个哈啊——
我以为是女神的声音。。

桃源狐仙

木有头衔

激情
每次听到这首歌都很感动,很励志

激情
前排就坐~~~~~来迟了 没抢到沙发!!!!!看到这个歌的名字我死都要进来
你好强 膜拜