设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] George Michael ***** Faith ***** by johnny [复制链接]

激情

感謝仙來居提供這麼棒的伴唱~終於唱偶像的歌了!~
在這裡要得到回覆的難度真的很高啊...不過這算是一種求進步的動力...嗚...
--------------------------------------------------
Faith
Well I guess it would be nice
If I could touch your body
I know not everybody
Has got a body like you
But I've got to think twice
Before I give my heart away
And I know all the games you play
Because I play them too
Oh but I
Need some time off from that emotion
Time to pick my heart up off the floor
And when that love comes down
Without devotion
Well it takes a strong man baby
But I'm showing you the door
'Cause I gotta have faith...
Baby
I know you're asking me to stay
Say please, please, please, don't go away
You say I'm giving you the blues
Maybe
You mean every word you say
Can't help but think of yesterday
And another who tied me down to loverboy rules
Before this river
Becomes an ocean
Before you throw my heart back on the floor
Oh baby I reconsider
My foolish notion
Well I need someone to hold me
But I'll wait for something more
Yes I've gotta have faith...
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
好慘~~都沒人來說說話...果然是自己唱爽的...噗

激情
呵呵  支持一下 这首歌我超喜欢 没事我也学着唱呢 开心就好

激情
经典的歌

吐词的节奏把握得还是蛮好的,但我感觉一些地方的音准稍稍有点偏差

崂山道士

暴走如来佛

激情
有味道~而且声音和geroge真挺像的

激情
偶像啊!!!!大爱GM!
不过我觉得GM这歌怪怪的,LZ的声音有点GM的sexy的味道呢!不过还是没有放开的样子,感觉声音比较害羞~
可以翻翻jesus to a child,father figure,或者fast love神马的~~
支持啦~

激情
謝謝各位朋友~
我是 George Michael 的歌迷呀~呵
謝謝你們的回應,有機會我會多唱些他的歌~過過癮~

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

曲风很俏皮 不错的 感觉 支持一个 很轻快活跃

激情
已经不错了。欣赏。看看我的头像,就知道我是谁的歌迷了,支持你。

激情
回复 9# 丁白
呵呵!~我記得應該是 "Listen Without Prejudice"的封面喔!!!~
謝謝你啊!~