设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Sad But True--Metallica(斗胆翻唱 欢迎拍砖) [复制链接]

激情
作为一个新金的fan  我个人对于Metallica的风格其实并不很感冒  像fade to black,master of puppets,seek and destroy等名作我都听过  但真的感觉不大  毕竟自己也不是玩音乐玩摇滚的人  对很多内在的东西听不出来  也听不懂  希望相关专业人士能予以指导  呵呵  
这首sad but true是我最喜欢的Metallica歌曲 旋律带劲 歌词也棒  对于这么一个伟大的摇滚乐队  我就借翻唱这首歌来表达我对他们滔滔不绝的敬仰之情吧
关于这首歌本身 本来是想按部就班正经唱的 但录完唱的部分以后 突然来了情绪吼一吼  由于自己吼得不大好 我也不敢单拿出来 所以就挑拣些句子 把吼声衬在后面了 可能稍显凌乱 不过就当是创新下好了。。。希望大家见谅
ps:其实我还是挺喜欢三分十几秒处的吼声的。。。偶尔自恋还反复听听。。。大家别见怪啊。。。
附歌词:
Hey
I'm your life
I'm the one who takes you there
Hey
I'm the one who cares
They
They betray
I'm your only true friend now
They
They'll betray
I'm forever there
I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true
I'm your dream, mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
You
You're my mask
You're my cover, my shelter
You
You're my mask
You're the one who's blamed
Do
Do my work
Do my dirty work, scapegoat
Do
Do my deeds
For you're the one who's shamed
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
I'm your dream, mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
I'm your dream
I'm your eyes
I'm your pain
I'm your dream
I'm your eyes
I'm your pain
Hate
I'm your hate
I'm your hate when you want love
Pay
Pay the price
Pay, for nothing's fair
Hey
I'm the one who took you there
Hey
And I no longer care
I'm your truth, telling lies
I'm your reasoned alibis
I'm inside open your eyes
I'm you
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
呀。。。这类歌我都没怎么听过呢~~也不知该怎样评价呢。。。
但大家能多发不同风格的作品是一件很让人欣喜的事情呢~~
支持lz~~
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.

激情
2# azurelucid
原唱不是这个样子的 呵呵 是被我改成这个风格的。。。喜欢的人应该不多吧 我做好被拍的准备了。。。

激情
哥们 伴奏在那找的   伴奏不错···

激情
4# rock9090
没记错的话应该就是在仙来找的  时间有点儿久  记不大清楚了

激情
不错不错,,,,继续加油

桃源狐仙

肺乐队吉他手

激情
牛人,期待同类型新作。我觉得你也可以尝试nickleback的歌。

激情
不错,有范儿,羡慕这嗓子啊,俺喜欢金属又没有金属嗓

激情
生猛。。。
死腔开头。。。
后面还弄水喉。。
嘿,技术真不错

炫技成分多了点
不是很投入
有些流于表面

桃源狐仙

冰之炼金术师