设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 翻唱~~▒▒The Climb▒▒ [复制链接]

激情
最近很喜欢的一首歌,歌词也很励志。。

翻唱:Ruby
制作:Ruby

I can almost see it / 眼前依稀浮现
That dream I'm dreamin' but / 萦绕心头的那个梦境
There's a voice inside my head saying / 脑海里却响起一个声音
you'll never reach it / 你永远也不会到达彼岸
Every step I'm taking / 我迈出的每一步
Every move I make feels /我做过的每件事
Lost with no direction / 无不使我迷失方向
My faith is shakin / 开始动摇的,是我的信念
But I, I gotta keep tryin. / 可我,我还是要继续求索
Gotta keep my head held high / 还是要挺胸抬头、阔步前行

There's always gonna be another mountain / 总会有下一座山峦
I'm always gonna wanna make it move / 在等我去将它移开
Always gonna be an uphill battle / 总会有下一个山坡
Sometimes I'm gonna have to lose / 很可能令我无法越过
Ain't about how fast I get there / 不在于我要用多久才能抵达峰顶
Ain't about what's waitin on the other side / 不在于山那边倒底是怎样的风景
It's the climb / 这就是攀登

The struggles I'm facing / 我面对的每次搏击
The chances I'm taking / 我抓住的每次机遇
Sometimes might knock me down but / 有时会令我一败涂地
No I'm not breaking / 却决不会磨去我的意志
I may not know it / 或许我不懂其中的意义
But these are the moments that / 但这些时刻却会成为
I'm gonna remember most, yeah / 我一辈子可以珍藏的回忆,啊
Just gotta keep going / 只管继续前进
And I, I gotta be strong / 我要,我要变得坚强
Just keep pushing on 'cause / 只须奋力前行,因为

There's always gonna be another mountain / 总会有下一座山峦
I'm always gonna wanna make it move / 在等我去将它移开
Always gonna be an uphill battle / 总会有下一个山坡
Sometimes I'm gonna have to lose / 很可能令我无法越过
Ain't about how fast I get there / 不在于我要用多久才能抵达顶峰
Ain't about what's waitin on the other side / 不在于山那边倒底是怎样的风景

Yeah-yeah / 啊 -

Sometimes you're gonna have to lose / 很可能令我无法越过
Ain't about how fast I get there / 不在于我要用多久才能抵达顶峰

Yeah-yeah-yeah / 啊 - -

Keep on moving / 继续前行
Keep climbing / 继续攀登
Keep the faith / 坚守信念
Baby / 宝贝

It's all about / 这一切就是
It's all about the climb / 这一切就是攀登
Keep your faith / 坚守你的信念
Keep your faith / 坚守你的信念
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
偶的翻唱:
http://www.音乐翻唱.com/1022073/

激情
mm唱得很不错哦~~声音也很好听呢  :)
副歌的部分如果再加点力度就更棒了,不过这样也很好听了。。。
支持了~~
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.

激情
LZ的声音很好听,成熟和年轻的味道都有啊~~~

激情
嘿嘿。。。谢谢支持啦!!

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

mm唱这种风格的很好听啊~~

激情
我不喜欢原唱那位小朋友 虽然她老厉害的 不过ruby的版本我超喜欢!声音太棒了!那熟女的充满韵味的声音啊!

激情
好听好听~
我好喜欢你的声音哦~~

激情
喜欢这个版本呢。。。。想学这歌了

激情
声音不错,要是发音再有点儿欧美范儿就好了!

激情
力度不够,没什么感情。。。