设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 吼吼~No one - R&B小天后Alicia Keys [复制链接]

激情

歌名:No one

歌手:Alicia Keys
I just want you close
我要你抉择
Where you can stay forever
你将在哪里永远停泊
You can be sure
你要相信
That it will only get better
You and me together
我们在一起 生活将过得更美丽

Through the days and nights
穿越日和夜
I dont worry cause
我不再担忧因为
Everythings gonna be alright
一切都很顺利
People keep talking
他们还在指指点点
They can say what they like
那就随他们说去吧
But all I know is everything's gonna be alright
我只知道一切都将顺利

No one no one no one
没有人....没有人...没有人...
Can get in the way of what I'm feeling
能阻挡我所爱
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you
能阻挡我对你的爱

When the rain is pouring down
当天空下起大雨
And my heart is hurting
我的心受到伤害
You will always be around
你就会在我身旁
This I know for certain
这一点我很明白

Through the days and nights
穿越日和夜
I dont worry cause
我不再担忧因为
Everythings gonna be alright
一切都很顺利
People keep talking
他们还在指指点点
They can say what they like
那就随他们说去吧
But all I know is everything's gonna be alright
我只知道一切都将顺利

Can get in the way of what I'm feeling
能阻挡我所爱
You you
能阻挡我对你的爱

I know some people search the world
我知道世上有很多人都在寻找
To find something like what we have
我们这种真挚的爱
I know people will try
我也知道人们都在尝试
Try to divide
尝试着把我们分开
Something so real
很多事情太现实
So till the end of time
那么直到地老天荒
Im telling you that
我都保持着这个信念,我要告诉你

能阻挡我所爱
没有人....没有人...没有人..
能阻挡我对你的爱
oh oh oh....
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

崂山道士

哇卡卡

激情
歌在哪裡?
Where is your 歌?

激情
2# Mu-Q 不好意思 网速太慢 传了几次都不成功~很无语。。。

激情
终于上传成功了!!!学校的网速真是不敢恭维啊~

激情
喜欢你的声音,呵呵,但个人觉得你不适合唱这歌。

激情
5# Liquid_Energy 自己很喜欢这首 所以明知道不适合 也还是顶着嗓子唱了一回 呵呵~

激情
mm的声音我喜欢,尤其前两句,有力量的感觉

激情
声音确实不错,但是这歌在揣摩一下就好了,有几个英文发音不太准。

激情
支持啊  唱AK的都强烈支持

只是为什么第一句被翻译成了“我要你抉择”?

把close看成了choose?

崂山道士

疯子

激情
很喜欢这首歌,AK唱这歌的感觉是越听越有味道,楼主的声音很好听,听完支持起来!