设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 改版翻唱Steal heart的She's gone~!女生版He's gone~飚高音了。。 [复制链接]

激情

伤感经典情歌~!!
把歌词改成了女生版的。。。
高音好难飚。。。献丑了~!!

He's gone 他走了
Out of my life 远离我的生活

I was wrong 我错了

I'm to blame 我罪该如此

I was so untrue 我如此恍惚

I can't live without his love 没有他的爱我无法过活

In my life 在我生命中

there's just an empty space 在有限的空间里

All my dreams are lost 所有的梦都已湮没

I'm wasting away **渐消瘦

Forgive me boy 宽恕我吧,男孩

baby won't you save me baby,不想拯救我吗

My heart belongs to you 我的心属于您

baby can you forgive me baby,你能原谅我吗

For all I've done to you 为你我愿付出一切

baby, oh baby baby,噢,
baby
He's gone 他走了

Out of my life 从我生命中消失

Oh he's gone 噢,他走了

I find it so hard to go on 我想我很难继续

I really miss that boy, my love 我真正地想念那个男孩, 我的爱

Come back Into your arms 回来入你臂弯

I'm so alone 我如此孤单

I'm begging you 我乞求您

I'm down on my knees 我跪下我的膝盖

Forgive me boy 宽恕我吧 男孩

baby won't you save me baby,不想拯救我吗

My heart belongs to you 我的心属于您

baby can you forgive me baby,你能原谅我吗

For all I've done to you 为你我愿付出一切

baby, oh baby baby,噢,
baby
oh baby 噢,
baby
oh~~~ 噢
····

baby ~oh~ baby baby,噢,
baby
My heart belongs to you 我的只心属于您

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
音不准 感觉完全没有 发音不准啊

激情
声音有点空洞 杂音有点 支持一个

激情
技巧不对哈、不能用挤得