设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Sarah Connor-just one last dance第一次在这发歌啊~~~ [复制链接]

激情

我唱的是sarah独自的版本...这个伴奏的...有点和我听的那首歌不一样...好像少了两句哼哼哈哈的...
-----------------------------------------------
PS:伴奏是仙来的liuzhongzhi大人提供的...谢谢高人~~~
歌词: Just One Last Dance
Sarah Connor
We meet in the night in the Spanish café
I look in your eyes just don’t know what to say
It feels like I′m drowning in salty water
A few hours left ’til the sun’s gonna rise
Tomorrow will come an it’s time to realize
Our love has finished forever
How I wish to come with you (wish to come with you)
How I wish we make it through
Just one last dance
Before we say goodbye
When we sway and turn round and round and round
It’s like the first time
Just one more chance
Hold me tight and keep me warm
Cause the night is getting cold
And I don’t know where I belong
The wine and the lights and the Spanish guitar
I’ll never forget how romantic they are
But I know, tomorrow I’ll lose the one I love
There’s no way to come with you
It’s the only thing to do
Just one more chance

最后一曲 哦 亲爱的 最后一曲
那个夜晚 我们在西班牙咖啡馆相遇
望着你的双眸 心有千言竟无语
泪水已令我尽陷沉溺
几个时辰过后 阳光便要升起
明日终将到来
爱情永远分离
多想和你一起(和你一起)
多想共同继续
最后一曲
再说别离
一次次挥手转身
初次相遇般难舍难离
再多一次机会
紧紧拥抱 充满爱意
因夜已渐冷
我意乱情迷
最后一曲

夜光美酒 琴声(吉它)响起
浪漫之夜 永难忘记
我知道明日将痛失吾爱
永远不能再相偎相依
舍此无它
最后一曲
再说别离
一次次挥手转身
初次相遇般难舍难离
再多一次机会
紧紧拥抱 充满爱意
因夜已渐冷
我意乱情迷

最后一曲 最后一次 最后一曲
...可不可以在别的网再发啊.........
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
LZ啊,在翻唱区发歌一般是不收费滴~~~~改改吧,不然没有人听了……

激情
哇哦~~~除去后期不说~~唱的很舒服哦!~发音是我羡慕的欧美腔哦~~
唉。。。我的发音为什么不行啊~~
高音假音很好听哦!LZ~~多唱一些这类的歌哦!!呵呵~~~
好听!好听!好听!

激情
不错啊!!!!!

激情
不错啊!!!!!!!!!!顶了

激情
听起来感觉不错啊
加油

激情
好像节奏不太对……

激情
聲音好甜好聼!!!!!加油哦!!!!

激情
最高潮部分...继续加油啊
前边听了满不错的哦

激情
喜欢楼主的伴唱   哈哈   不是说主旋律不好哈   主旋律听起来唱得很轻松~