设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 半首【Fly me to the moon】 [复制链接]

激情
就录了半首,喜欢这首歌变奏的地方所以特意只录了这里~~~~(^_^)

With music and words I've been playing
For you I have written a song
To be sure that you'll know what I'm saying
I'll translate as I go along

Fly me to the moon 带我飞向月球  
And let me play among the stars
并让我在群星之间嬉戏  
(won’t you)Let me see what Spring is like
让我看看在木星和土星上的春天是怎样的  
On Jupiter and Mars  
In other words, hold my hand!
换句话说,请握住我的手  
In other words, daring, kiss me!
换句话说,亲爱的,吻我  

Fill my heart with song
让我的心灵充满歌声  
And let me sing forevermore
并让我永远歌唱  
(cause)You are all I long for
你是我所有的渴望  
All I worship and adore
我所敬仰与热爱的一切  
In other words, please be true!
换句话说,请真心对我  
In other words, I love you!
换句话说,我爱你  
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
额 ```这个版本 难道是雨多田的?
虾虾声音很好听 但是这效果真是......

崂山道士

梦醒了 搁浅了 沉默了 挥手了

激情
哇 很好听哦~~

激情
好飘渺啊!有一种在月球上边漫步的感觉。

激情
哈哈~确实是在月球上的声音!