设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] I Wonder----Kellie Pickler 第一次录歌~欢迎批评~ [复制链接]

激情
第一次录歌 很紧张 也不太会制作 但是  豁出去啦 总要有个开头的说  欢迎批评指正 我在这里先谢谢了

这是很感人的一首歌  向原唱致敬

I Wonder  

Sometimes I think about you
Wonder if you’re out there somewhere thinkin' 'bout me
And would you even recognize the woman that your little girl has grown up to be
Cause I look in the mirror and all I see are your brown eyes lookin' back at me
They’re the only thing you ever gave to me at all

Oh, I hear the weather’s nice in California
There’s sunny skies as far as I can see
If you ever come back home to Carolina
I wonder what you’d say to me

I think about how it ain’t fair that you weren’t there to braid my hair like mothers do
You weren’t around to cheer me on
Help me dress for my high school prom like mother’s do
Did you think I didn’t need you here to hold my hand, to dry my tears
Did you even miss me through the years at all?

Oh, I hear the weather’s nice in California
There’s sunny skies as far as I can see
If you ever come back home to Carolina
I wonder what you’d say to me

Forgiveness is such a simple word
But it’s so hard to do
When you’ve been hurt

And just in case you’re wondering about me
From now on I won’t be in Carolina
Your little girl is off, your little girl is off, your little girl is off
To Tennessee

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
lz的声色不错哦,整首歌唱得很流畅,听起来很舒服~~~~第一次录歌能这样很不错了!

如果要提点建议的话,我感觉有的地方人声有点小,特别是有合声的部分
还有就是大概2:35的部分人声突然增大,显得有点突兀

激情
我这来支持了..唱得很好听啊~~!!!只是如果到了有部分人声少了点..如果再调下...那就完美了..你本身唱得很连贯..听起来很美呢..你本来唱歌就很好听的了吧..哈哈..

激情
原帖由 azurelucid 于 2008-7-16 18:33 发表
lz的声色不错哦,整首歌唱得很流畅,听起来很舒服~~~~第一次录歌能这样很不错了!

如果要提点建议的话,我感觉有的地方人声有点小,特别是有合声的部分
还有就是大概2:35的部分人声突然增大,显得有点突兀

谢谢azurelucid的支持~

那个2:35我也觉得很别扭 那个地方录了好几次 还是不对劲 我会找时间去学习制作的~

激情
原帖由 黑暗帝皇 于 2008-7-16 21:02 发表
我这来支持了..唱得很好听啊~~!!!只是如果到了有部分人声少了点..如果再调下...那就完美了..你本身唱得很连贯..听起来很美呢..你本来唱歌就很好听的了吧..哈哈..

呜呜 女皇你来啦 谢谢 你的建议我记下了

激情
呵呵 刚来了一次 太卡没听到
额 这回终于听到小SEA的歌了
很赞的声线哦~呵呵 和想象中不一样呢
后期效果还要加强哦 感觉人声和伴奏还不是很融洽

激情
原帖由 sea7 于 2008-7-16 22:26 发表

呜呜 女皇你来啦 谢谢 你的建议我记下了

继续努力哈~~然后录上来给大家听

激情
原帖由 rebel 于 2008-7-16 23:44 发表
呵呵 刚来了一次 太卡没听到
额 这回终于听到小SEA的歌了
很赞的声线哦~呵呵 和想象中不一样呢
后期效果还要加强哦 感觉人声和伴奏还不是很融洽

哦?那么想象中偶是什么声音呢?

恩 后期和唱歌方面都有很多很多要学的 谢谢rebel   

原帖由 黑暗帝皇 于 2008-7-17 01:42 发表

继续努力哈~~然后录上来给大家听

恩 好的 原来你也是个夜猫子

激情
原帖由 sea7 于 2008-7-17 01:43 发表

哦?那么想象中偶是什么声音呢?

恩 后期和唱歌方面都有很多很多要学的 谢谢rebel   

恩 好的 原来你也是个夜猫子

我一直都是野猫

激情
呵呵 貌似大家都是夜猫子 小黑那家伙也在呢~

额 我想象中小SEA的声音是很可爱的~
因为你的头像 不免让人联想.....
嘿嘿 意外额~