设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] ◆B.fame.F◆泡泡^Incomplete^反串试唱 [复制链接]

仙来版主

◆B.fame.F◆泡

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

实在太喜欢这歌了,试唱一小段~呵呵~
我的欧美水平有目共睹..实在惨不忍睹..
但是我有娱乐精神呕耶!!
54一下前面的鬼叫....= =...
==========================
歌词:
Whoo
Ooh
Oh yeah yeah
Listen
Bright lights
Fancy restaurants
Everything in this world that a man could want
Got a bank account bigger than the law should allow
Still I'm lonely now
Pretty faces from the covers of the magazines
From their covers to my covers wanna lay with me
Fame and fortune still can't find
Just a grown man runnin out of time
[CHORUS]
Even though it seems I have everything
Sisqo
I don't wanna be a lonely fool
All of the women
All the expensive cars
All of the money don't amount to you
I can make believe I have everything
But I can't pretend that I don't see
That without you girl my life is incomplete
Said without you girl ahh
Listen
Your perfume
Your sexy lingerie
Girl I remember it just like it was on yesterday
A Thursday you told me you had fallen in love
I wasn't sure that I was
It's been a year
Winter summer spring and fall
But bein without you just ain't livin ain't nothing at all
If I could travel back in time
I'd relive the days you were mine
[CHORUS]
Oh yeah that without you girl ahh
I just can't help lovin you
But I loved you much too late
I'd give anything
And everything
To hear you say
That you'll stay
[CHORUS (2x)]
Without ya girl
Wiuthout ya girl my life
Without you girl
My life my life is incomplete
Without you girl
My life is incomplete
Oh yeah
My life is incomplete
Oh yeah yeah
Whoo

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

囧囧有神~~~~~~~囧rz......舒坦......

激情
我非常喜欢这种音乐风格,楼主能具体告诉我一下这种音乐类型的名称吗

桃源狐仙

◆B.fame.F◆打零

激情
泡泡高产,我占地板!

桃源狐仙

百变小白

激情
怎么听不到....

天外飞仙

◆B.fame.F◆一哥

激情
哪里有鬼叫?我没有听到呀。。。
哈哈,我在5sing先听为快了。
我没有听过原唱,完全不决得是反串,感觉这首歌挺适合泡泡的。也许泡泡就应该唱R&B的,只是以前没有挖掘出来哦。我觉得泡泡的有些唱腔很成熟的说,完全不是什么试唱的感觉,那你要是正式一唱,岂不要更好听了?

天外飞仙

★MP·T★睎睎

激情
歌呢。。。晕。。。先贴个链接上来再慢慢传。。。

桃源狐仙

◆B.fame.F◆奇奇

激情

泡的风格突破很成功呢 上次的乡村 这次的R&B 都很到位!
Sisqo的这首歌一直是我的最爱 好爽哦 不过我自己唱得时候 第10秒那个“哦”从来不敢唱~

仙来版主

◆B.fame.F◆泡

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

终于上传成功了..不容易~~这两天总是抽~

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
我来啦~亲爱滴~
还是要再次感叹那声"哦~"...实在是太骚了...5楼的哥,鬼叫在10秒时,仔细听...
我也米觉得是反串捏~还满合适的,感觉粉不错的~对R&B米啥研究,MAYBE再轻盈随性一点就更好鸟~嘻嘻
无条件顶之~

崂山道士

偶是上帝的孩子^^

激情
缓冲啊,缓冲~~~听得好郁闷
偶已经好久没来了,哈哈,回来温习一下泡泡的声音哦~~~~~
哪有鬼叫啊,感觉挺好的哈,泡泡真是谦虚啊