设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] ◆B.fame.F◆泡泡蹩脚老乡村农民万劫不复版^Stupid Cupid^奇奇生日快乐哇哈哈!!!! [复制链接]

天外飞仙

◆B.fame.F◆一哥

激情
我来坐板凳,也很舒服的哦。。。。

激情
嗯,我来了。。听所谓的蹩脚乡村
估计是中国的农村,不是美国的乡村,哈哈哈哈哈哈
调侃下。。。
都没有附件,咋回事情呢。

仙来版主

◆B.fame.F◆泡

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

我们滴奇奇长大啦!!生日快乐快点乐!!!!!!
你知道我8会吼英文歌滴~姐姐这程度就这样了..哈哈~
~所以心意收到就好了哇...=3=
我这是老农版本的蹩脚乡村...= =...(适当54一下...)
他们都送蛋糕~~我偏不!!我来送好看的冰淇淋~~嘿嘿~~
你小子肯定喜欢~!~!~!

Stupid Cupid You're a real mean guy
I'd like to clip your wings so you can't fly
I am in love and it's a crying shame
and I know that you're the one to blame
Hey Hey set me free
Stupid Cupid stop picking on me

I can't do my homework and I can't think straight
I meet him every morning bout half past eight
I'm acting like a lovesick fool
You've even got me carrying his books to school
Hey Hey set me Free
Stupid Cupid stop picking on me

You mixed me up for good right from the very start
Hey go play Robin Hood with somebody else's heart
You got me jumping like a crazy clown
and I don't feature what your putting down
Well, since I kissed his lovin' lips of wine
the thing that bothers me is that I like it fine

You got me jumping like a crazy clown
and I don't feature what your putting down
Hey since I kissed his loving lips of wine
the thing that bothers me is that I like it fine

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

囧囧有神~~~~~~~囧rz......舒坦......

桃源狐仙

◆B.fame.F◆奇奇

激情
深藏不露的泡 这首歌厉害死了~~~
什么叫老农民~ 乡村感觉找的很对呢 非常到位~~~ 太好听了
竟然让我找到Kellie Pickler那种纯真的乡村女生的感觉 厉害!
谢谢泡的祝福~~

桃源狐仙

◆B.fame.F◆打零

激情
我也听不到!我要听翠翠的村花之歌!!!!!

天外飞仙

◆B.fame.F◆一哥

激情
好听好听,没想到泡泡唱这样的歌那么好听,很可爱,很俏皮。。。
还有效果感觉很不错的也,是你自己动手的吗?
泡泡怎么也开始学我谦虚起来,这么好的演绎,还说是什么万劫不复呢,只是汗死。。。

激情
地道战!!!嘿!!地道战!!!!!

桃源狐仙

百变小白

激情
好年轻的声音~~~~

激情

--#

什么叫好年轻的声音``` 貌似LZ本人不年轻似的  不会说话 打PP

激情
呵呵,挺可爱的一首歌,楼主可以再唱得野性豪放一点,哈哈~