设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √gareth gates - angel on my shoulder [复制链接]

激情
Angel On My Shoulder
天使在我肩上
My life was flashing before my eyes
于是我的生命,在我的眼前闪烁
A second later, I walked away
一秒钟后,我离开
Like my heart had crashed and burned in shame
就像我的心,曾在羞愧中坠落并燃烧
You pulled me from the flames
而你将我拉出了火焰
I took your hand and you helped me upon my feet
我抓住你的手,你帮助我用自己的脚站立
I confessed but you had forgiven me
我忏悔但你早已原谅了我
There's courage in the truth you said
你所说的真理中包含着勇气
Our love will never end
我们的爱将永不枯竭

You shield me from danger, you're my shelter
你帮我抵御危险,你是我的遮蔽
You are my hiding place
你是我可以躲藏的地点
There's an Angel on my shoulder, here tonight
有一个天使在我肩上,就在今晚
Making sure that I'm alright
她确保我幸福平安
When I'm falling fast, you rescue me, you love unconditionally
当我快速坠落,你拯救我,无条件的爱我
And when I'm cold and so alone
当我感到寒冷感到孤独
Back in your arms I feel at home
回到你的怀抱,就像又回到故乡
I pray that you will always be, A Guardian Angel
我祈祷你永远不离开,像一位守护者天使
Sent for me
被送到我身边

My dream comes between us every now and then
每时每刻我的梦在我们之间传递
I make mistakes, get in trouble, time and again
一次又一次我犯下错误,招惹麻烦
I ain't proud of who I am
我并不为我自己骄傲
When I'm down you understand
当我不能拥有你的理解
Blinded you can always seem to show the way
即使蒙上眼睛你也总是知道方向
You're the light, You're the reason I'm here today
你是光明,你是我今天在这里的原因
If you cry, I will cry, so dry your eyes
如果你哭泣,我也将哭泣,所以擦干你的眼泪

There's an Angel on my shoulder, here tonight
有一个天使在我肩上,就在今晚
Making sure that I'm alright
她确保我幸福平安
When I'm falling fast, you rescue me, you love unconditionally
当我快速坠落,你拯救我,无条件的爱我
And when I'm cold and so alone
当我感到寒冷感到孤独
Back in your arms I feel at home
回到你的怀抱,我就像又回到故乡
I pray that you will always be, A Guardian Angel
我祈祷你永远不离开,像一位守护者天使
Sent for me
被送到我身边

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

普通VIP

逍遥派右护法

激情
楼主演唱的的感情 运用的很好
很标准的一个balla小品
感觉其实楼主可以奖半个调演唱这个歌啊

激情
其实这首歌的歌词很有深度。包括了一些西方的传统哲学,大家到可以研究一下。

激情
不错哦  顶!发音很好

激情
发音不错  继续努力 看好你

激情
英文发音有点死哦...~
不过音色好听...!

激情
音色真是很好啊!很适合唱英文歌!Gareth Gates的声音我也很喜欢!

激情
感觉发音是有点点死,不是很顺畅的在发一样,
流畅性不是很好,其他方面很不错,很深情

激情
不错啊 !!!!!!!!!!!!!喜欢,,顶

激情
没有听过这首歌,不过听楼主唱得不错!