设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √Desperado--老鹰乐队 [复制链接]

激情
很早就喜欢这首歌了,就是翻唱的不太好,呵呵~~~
不是说重在参与吗?

Desperado    3:37
Desperado,why don't come to your senses
you've been ridin fences for so long now
Oh you're got your reasons
these things that are pleasing you can hurt you somehow

Don't you draw the queen of diamonds boy
she'll beat you if she's able
you know the queen of hearts is always your best bet
now it seems to me some fine things
have been laid upon your table
but you only want the ones that you can't get

Desperado,oh,you ain't gettin no younger
your pain and your hunger
they're driving you home
freedom,oh,freedom well that's just some people talking
You 're prisners walking though this world all along

Don't your feet get cold in the winter time
the sky won't snow and the sun won't shine
It's hard to tell the night time from the day
you're losin' all your highs and lows
ain't it funny how the feel'in goes away.

Desperado,why don't come to your senses
come down from your fences
open the gate it may be raining
butthere's a rainhow above you
you'd better let somebody love you
(let somebody love you)
you'd better let somebody love you
before it's too late

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
已有 1 人评分金币 收起 理由
Billie.J + 2 新人优秀翻唱,加分鼓励!

总评分: 金币 + 2   查看全部评分

激情
楼主谦虚了~~~唱得挺好的啊~~~很好听啊~~~

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
LZ的声音还满磁性的,而且还有点沙沙的感觉~~其实唱的还不错啊,很深情~~~继续加油,支持新人~~~

桃源狐仙

◆B.fame.F◆奇奇

激情
哇塞!好沙好磁的好嗓子!羡慕!!!
我也是超级喜欢这个歌 仙来还有一个翻唱是精化 你可以去听一下 其实我觉得吧 你比那个精华唱的好 斑竹们考虑一下啊! 我觉得这个可以点亮的 这么好的声音!
楼主以后要常来啊 我超级喜欢这个声音啊

激情
磁性啊
声音有沙

激情
真不错 楼主的声音真不错啊 好沙啊 俺喜欢~~~~

激情
LZ的嗓子 好羡慕啊 唱的也很好

激情
唱得这么好为什么没人顶???

激情
顶啊!!
楼主唱得太好了,赞~~
继续努力

激情
我来顶一个。。。。有些发音再准些就好了。