设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Fly Me To The Moon (In Other Words) -2007 MIX- 宇多田ヒカル [复制链接]

激情
Fly Me To The Moon (In Other Words) -2007 MIX- - 宇多田ヒカル

作詩:Bart Howard 作曲:Bart Howard

Poets often use many words
To say a simple thing
It takes thought and time and rhyme
To make a poem sing

With music and words I've been playing
For you I have written a song
To be sure that you'll know what I'm saying
I'll translate as I go along

Fly me to the moon,
and let me play among the stars
Let me see what spring is like on Jupiter and Mars
In other words: Hold my hand!
In other words: Darling kiss me!

Fill my heart with song,
and let me sing forever more
You are all I long for all I worship and adore
In other words: Please be true!
In other words: I love you!

In other words: Please be true!
In other words: I love you!

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
宇多田光翻唱的Fly Me To The Moon 也很有味道,谢谢

激情
hikki这版的fly me to the moon的伴奏我等了一年多了T T
终于有袅~美好~

地狱恶魔

精神病人

激情
喜欢这首歌...所以谢谢楼主的分享!!!!回去学习一下..嘿嘿

激情
啊啊啊!!谢谢楼主了!!超级想唱这个版本的说!

激情
消音版的么?有点汗……
这首HIAKRU唱的还是不错的……

激情
是原版的呀~楼上的冤枉LZ了哦~罚去抄歌词十遍喵~~(呵呵//。。。开玩笑~)
第一次听这版本,开始波澜不惊,副歌出来眼泪突然就掉下来了~
宇多田的抒情果然是有力量啊`~~~~~

激情
额,这首歌连伴奏都这么好听~~~~~

文婷211 该用户已被删除
好掉的伴奏啊```
我好喜欢啊``

文婷211 该用户已被删除
这个版本 确实很好啊``