设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √someday(i will understand)-britney spears [复制链接]

激情
没什么想说的,就希望每个到这里的人都能留点意见..谢谢
歌词奉上:
someday
Nothing seems to be the way that it used too
Everything seems shallow
God give me truthIn me and tell me
Somebody’s watching over me
And that is all I am prayingIs that..
Someday I will Understand
In gods whole plan
And what he’s done to me
Oh but maybe
Someday I Will Breathe
And I‘ll finally see
See it all in my baby
Don’t you run too fast my dear
Why don’t you stop
Stop and listen to your tears
Their all you got
Its in you You see somebody’s watching over you
And that is all I am praying Is that...
Someday you’ll Understand
And what he does to you
Someday you will breathe
And you‘ll finally see
See it all in your baby
No moment will be more true
Than the moment I look at you
It’s in you
You see somebody is watching Over You
And that is all I am praying  Is that...
Someday you’ll Understand
And what he does to you
Someday you will breathe
And you‘ll finally see

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
我觉得你的声音适合电子
整个歌没什么亮点…

激情
love Britney, love your song

激情
谢谢楼上的,说实话这首歌我录了N遍,放弃了N次,因为她那种音色不是我所有的,当然自己是怎样就怎样我也不想学人家,我只要把我想唱的歌最大限度的唱出我想唱出的那种感觉我所理解的那样就好了.
这首歌录完后自己也听了N遍了,很高兴.我知道唱的某些地方有瑕疵,比如节奏没跟上,还有有些高音(其实也不高,可能是叫转音 )由于某些原因没唱好之类的问题,但后来我没重录,因为这些在以后唱的时候是可以抹掉的,可以变的更完美.但感情的投入不是每次都有的.

普通VIP

逍遥派右护法

激情
嗯 楼主演唱的是有一点平
不过楼主的声音是有自己的特质的
有如同你有一个好的画笔但是却 缺乏技巧
其实唱歌就是越唱 越精进的
鼓励楼主 继续发歌

激情

ddddddddddddddddddddd
   britney britney

激情
声音有点绵绵的,可能是不太适合唱britney的个。但还是支持楼主!

激情
LZ不要憋着嗓子唱……

激情
唱歌重要的是心境吗,只要有一个爱唱歌的心 又不是专业的 只要热爱就可以 楼主的发音还要加强一下哦 支持支持。