设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] because of you ......cap来点儿 POWER的。。。 [复制链接]

激情
I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself
Cause my heart so much misery
I will not break the way you did,
You fell so hard
I've learned the hard way
To never let it get that far

(*)Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so
I don't get hurt
I find it hard to trust not only me,
but everyone around me
I am afraid

I lose my way
And it s not too long before you point it out
I cannot cry
Because you know thats weakness in your eyes
I m forced to fake
A smile, a laugh everyday of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

(*)
I watched you die
I heard you cry every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing

I never stray too far from the sidewalk
I learned to play on the safe side so I don t get hurt
I try my hardest just to forget everything
I don't know how to let anyone else in
I'm ashamed of my life because it s empty
I am afraid

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

◆B.fame.F◆一哥

激情
我来占个沙发啦,暂时听不了,回头来修。。。

不知道mm这首歌有没有做压线,感觉声音不稳定,过载的时候还挺多的呢。
情感比较饱满,音色也不错,就是在注意一下英文发音,好像有点点生硬,例如:sidewalk里的"d"发的太硬,太明显,其实可以比较弱化的,会更加自然。
好歌支持一下下。。。。。

仙来版主

◆B.fame.F◆泡

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

咖啡妹妹高产啊。。。XD。。。
换了设备果然不一样了。。。声音好清晰的说~
就是有的时候还是会喷麦~
声音好听的说,再稳一点就好啦!!呵呵~
喜欢的歌,支持支持!!!!

囧囧有神~~~~~~~囧rz......舒坦......

激情
哇哈。。谢谢 1楼 和 泡泡JJ。。哈。。。。
的确 我这麦反而更容易喷麦了。。
离的远也喷  放喷网 自己做的   但好象没有用啊。
的确气息是偶一头疼的大问题。。。
练啊练啊。。。。加油哈。。。
还有就是声卡问题。。。做不了压线  压了就 死机NND 。。。。

崂山道士

\(^o^)/

激情
MM注意发音时候的弱读哦!
英文连读时候有些音是要弱读的哦!多注意模仿就好了!
高音还是有点不稳定捏。。。
很POWER了!
不错不错!

激情
英文歌确实很有味道的。  喜欢哦。  唱的加油拉。。。

激情
加油 不错拉
呵呵 大家的意见就是很哈好的- -
哈 这是大家希望你能进步呢- -呵呵`

桃源狐仙

永远与MC同在的QQ

激情
好MM我来了,可还记得偶~~~~
同上面,英文发音不够圆润哦,还有像EVERYTHING的V是唇齿音,不要发成W了...不过,MM的高音真的好天分,加油

激情
LZ唱得很有感情啊~支持一下

激情
恩  恩。。
谢谢  维维 JJ
和 QJJ。。。。偶的发音真的是个问题。。。恩加油 改了。。。
当然记得Q J啊 。。。好久都没见你了。。。。
都不上网么。想4我了。5555555555