设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √listen--beyonce 兄弟姐妹们鼓励偶发滴~ [复制链接]

桃源狐仙

◆B.fame.F◆大姐大

激情
Listen to the song here in my heart
A melody I start but can\'t complete
Listen, to the sound from deep within
It\'s only beginning to find release
Oh the time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed inside and turned
Into your own all \'cause you won\'t listen
Listen, I am alone at a crossroad
I\'m not at home in my own home
And I\'ve tried and tried to say
What\'s on my mind
You should have known
Now I\'m done believing you
You don\'t know what I\'m feeling
I\'m more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I\'ve gonna find my own
You should have listened
There is someone here inside
Someone I\'d thought had died
So long ago
Ohh I\'m free now and my dreams to be heard
They will not be pushed aside on words
Into your arms
All cause you won\'t
Listen...
Listen,I am alone at a crossroad
I\'m not at home, in my own home
And I tried and tried
To say whats on my mind
You should have known
Oh,Now I\'m done believin you
You don\'t know what I\'m feelin
I\'m more than what, you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I gotta find, my own..
I don\'t know where I belong
But i\'ll be movin on
If you don\'t
If you won\'t
Listen
To the song here in my heart
A melody I\'ve start
But I will complete
Oh,
Now i\'m done believin you
You don\'t know what I\'m feelin
I\'m more than what, you made of me
I followed the voice, you think you gave to me
But now I gotta find, my own..
my ownn...

看到仙来很多人唱这个歌,兄弟姐妹也鼓动我唱,我就不要命的唱了.
这个歌真的好难啊,还必须一次过,不然不能保持歌的完整性,偶唱了两次,第一次唱到后来离话筒太远了,我制作能力不行,没办法把声音和在一起.第二次就是成品这个了,声音大小一致了,好多细节又没处理好.不管怎么样,我还是完整的唱完了,这个就算个试验版吧.大家听的时候别太挑剔了......偶自己都很没自信的说.等我熟悉了歌,录的满意了,再来换附件.呵呵~谢谢泡,球和奇奇的支持和鼓励!

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

仙来版主

◆B.fame.F◆泡

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

沙发!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
======================
姐姐我神速吧?呵呵~我的目标是。。。在线的时候不能错过姐姐一个沙发!
啦啦啦~~~!!!边听遍留言喽。。!!
首先我非常喜欢这歌,其次我非常喜欢姐姐唱歌,最后我顶!(是不是汗了。。= =||同汗。。)
虽然姐姐今天才把这歌唱下来,但是已经是到了一个很不可逾越的水平了我认为。。
我不止一次地说过姐姐的嗓音很好听,所以姐姐要好好保护嗓子~~!~!
这歌我听着非常地感动,因为姐姐是用心在唱呢,我们听得出来。。
副歌部分非常地激昂,以致于我都没话说了,浑身直起鸡皮疙瘩。。实话~
我妈跟我说过,听歌的时候起鸡皮疙瘩,说明你已经被这歌感染了。。。确实是呀~
姐姐需要更多的自信,一直走下去吧,姐姐比之前进步好多呢!!我们陪你走哈!
最后姐姐匀一点信心给我吧!哈~~~!!!。。。。。以上我的小作文。。= =||

囧囧有神~~~~~~~囧rz......舒坦......

桃源狐仙

◆B.fame.F◆奇奇

激情
板凳!!!!!!!!!!!!!!!!!!

没听的时候心里就已经有种被震撼的感觉了
现在是越听越受内伤……太太太太太强了!
这还只是随便一录
期待重录版的震撼!!!

激情
Be的新歌~~~
稀饭稀饭~~~
楼主声音真的很黑啊!!!
强悍强悍!!!!!

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

越到后面感情越饱满~~~ 俺就是这么感觉的~~~ 好听的哟`~~~

桃源狐仙

◆B.fame.F◆皮皮

激情
难得有女生也录了这首歌
莉香唱得真好听啊
很有爆发力

桃源狐仙

香蕉里的疤瘌

激情
呵呵...不错..一贯的风格..喜欢...越听越有激情....
支持你...

崂山道士

偶是上帝的孩子^^

激情
虽然是N多人翻过了~~~不过莉香给我们的完全是另一种感受...
无视那些设备制作问题,偶们莉香还是很有实力滴,这点偶确定哈
想唱就唱吧~~不用在乎那么多...
大家都会支持你滴

激情
.......我这人没有顶贴的好习惯呵呵。。
可是今天不顶 我都不能原谅我自己了
  好听。。嘿嘿超爱。。永远支持

禁止发言

熊猫毛毛

激情
哈哈哈哈 摇滚版本的LISTEN 第一次听到摇滚版本的 巨强啊
气势很足啊