设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √★All Out Of Love★ ---By Colin [复制链接]

激情
这歌好多版本了,自己也试了一下,最近都是弄Demo主要都没时间,本来这个也是DEMO,在好朋友Danny的帮助下总算录了出来,不用在DEMO就夭折了~
虽然很多不足,不过总算也录了一个作品出来,希望大家多多指教。

视听网页:http://fc.332.com/play.aspx?reg_ ... =1059931&type=4
原唱:Air Supply
翻唱/制作:linlin7
歌词:
I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe    what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

Chorus:
I 'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I 'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

Want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling see m oh so right
And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone, I'll be gone

Chorus

Oh, what are you thinking of?
What are you thinking of?
Oh, what are you thinking of?
What are you thinking of?

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
呵呵,又是我沙发,临睡前来坐下!!
我发现你声音变了,呵呵,声音质感比原来好了,比原来粗了:)
有个别的发音问题,副歌部分的和声很好听,很舒服。

激情
我觉得后面副歌重复部分的和声录得蛮好的
根据自己的声音特点,唱出了不同于Air Supply的感觉,不错

桃源狐仙

喜欢唱歌呗

激情
我也觉得发音有问题,唱的虽然很好,但是总是一听就是中国人唱的感觉~~~
继续努力~~~~~~~

激情
我也觉得最严重的就是发音了~ 以后好好努力,thx to all~

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
我到处顶哥哥的帖子~~~~

这首歌现在有四个版本了,很希望HUMAN NATRUE 的那个出伴奏哦

桃源狐仙

永远与MC同在的QQ

激情
LZ唱出了一点哭腔哦,呵呵,副歌部分和声不错,注意发音就更好啦,加油~~~~

激情
呵呵~~不错~挺好的,听起来lz像个18,19的孩子,哈哈~~可能是原唱声音太成熟的感觉.........支持你~

禁止访问

MpT Rachel

激情
老弟~~~超级温柔哦!!粉好听!!
我也很喜欢这首歌,8过最喜欢的是Human Nature的版本。
老弟这首演绎得很好撒!!加油加油!!

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

哈哈。。。GG老哥总演译的不错哦~

唱出别样的味道。

发音的问题是不是平时闵南话说多了,舌头转不过来了呢

活活活,支持GG的每首作品