设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊
楼主: 寒极

[翻唱] √LOOKING IN-MC [复制链接]

寒极 该用户已被删除
一年没录歌了。。。。太好听了,用的耳MIC,没降噪。。。。
快断气了。。。。。。。。

歌手:Mariah Carey 专辑:Daydream
Looking In
- M. Carey - W. Afanasieff -

You look at me and see the girl
Who lives inside the golden world
But don’t believe
That’s all there is to see
You’ll never know the real me

She smiles through a thousand tears
And harbours adolescent fears
She dreams of all
That she can never be
She wades in insecurity yeah
And hides herself inside of me

Don’t say she takes it all for granted
I’m well aware of all I have
Don’t think that I am disenchanted
Please understand

It seems as though I’ve always been
Somebody outside looking in
Well, here I am for all of them to bleed
But they can’t take my heart from me
And they can’t bring me to my knees
They’ll never know the real me

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

寒极 该用户已被删除
那个不能录的。。哈哈哈 !死珍珍。。。。。楼上的妹子。。。。你太夸张了。。。晕。。。。

寒极 该用户已被删除
原帖由 美国甜心 于 2007-3-10 00:42 发表
听你的歌听到我的IE死掉。。

你说让我留啥好呢~~~

还不让我睡觉偏要顶完才能睡。。。

唱回MC的嗓音真XXX啊。。。HOHOHO

.....................................叉叉叉是什么!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!说清楚。。。。。说你越来越PP了。。。就嚣张了 。。。。。HOHO

寒极 该用户已被删除
楼上的。。这个哪里骚了。。。晕。。。。。吃了洗衣粉的。。。你最骚了。哈哈!!I WANT TO DO SOMETHING。。。永远记得你K这个时候的骚和荡。。哈哈哈哈!

寒极 该用户已被删除
原帖由 考拉mp 于 2007-3-12 17:58 发表
呃。。

N百年米听旱季唱歌了啊= =||

最近过的还好么??

西西。。。

HAHA..小考考来了。。。最近过得还行。。。。谢谢你的支持~~HOHO。。。MISS U GUYS。。

寒极 该用户已被删除
原帖由 meiben 于 2007-3-13 01:18 发表
看来是花园的朋友啊
看来也是个武汉伢啊
高兴认识你
马上有个聚会3.25不晓得你来不?
是mariahcarey花园论坛举办的一个武汉歌迷的聚会

哈哈!我是武汉吖,也是玛迷。。。但。。。偶不在武汉。。。5555。。你们玩得开心。。。