设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √(能猫)open arms-乱叫一气 [复制链接]

普通VIP

逍遥派右护法

激情
Lying beside you here in the dark
Feeling your heart beat with mine, mine
Softly you whisper
You're so sincere
How could our love be so blind

We sailed on together
We drifted apart
And here you are by my side

So now I come to you with open arms
Nothing to hide
Believe what I say
So (here) here I am with open arms (open arms)
Hoping you'll see what your love means to me
Open arms

Living without you
Living alone
This empty house seems so cold
Wanting to hold you
Wanting you near
How much I wanted you home

But now that you've come back
Turned night into day
I need you to stay (stay)
Yes

So now I come to you with open arms (open arms)
Nothing to hide
Believe what I say
So here I am with open arms (open arms)
Hoping you'll see what your love means to me
Open arms
Arms
Arms

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

禁止发言

熊猫毛毛

激情
把RNB爵士化处理而不让人觉得突兀的古今中外恐怕只有猫一个,而且,丝毫没有影响这首歌曲的旋律的优美程度,完全演绎出出歌者仿佛投身爱人怀抱的甜蜜的气息,猫的声线用他的话来说是天生的爵士嗓  ,高音特有的断层 还有丝绸般润滑的大滑音,浓浓男性气息的低音,不过很有意思的是不知道你自己有米发现, 一到高音你全部是美声唱法, 另外肉嗓处理(!!!!!!!!!!)也很迷人,

普通VIP

逍遥派右护法

激情
圆子阿 太过奖了 偶会脸红的 哈哈
关于封面 呵呵 在等一等 哈哈

天外飞仙

BoyzIIMen

激情
声音的空间感不错  情感把捏也不错 多注意下细节的轻重

普通VIP

逍遥派右护法

激情
:cry: :cry: :cry:
偶像给我留言了 太激动了
谢谢啦 向着七宝哥的高度看齐

关于细节我会多注意的

天外飞仙

◆B.fame.F◆Rock Guy

激情
小四的新歌!
二哥我消失的时间也不短了,真是十分想念小四性感的声音啊
唉,长时间没唱歌,本来就开始怀疑自己了,再听小四唱得如此迷人 ,以后都不敢唱了

普通VIP

逍遥派右护法

激情
不要阿 二哥
我还等着二哥的新歌呢
二哥那种摇滚的嗓音才是我很祈求的阿

激情
这伴奏那里找的 我找的只有MC的版本啊  继续加油  

普通VIP

逍遥派右护法

激情
就在仙莱找的阿
不过是journey的版本
我降了一些调
哈哈

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
这首歌美声感觉多一点,SOUL的感觉几乎没了,偶一时半会还不太适应~~高音部分的声音不太稳,第2段的颤音也有些不稳,稍微注意下哦~~~
偶的个人翻唱主页http://826812.xianlai.com/