设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Show me the meaning of being lonely [复制链接]

天外飞仙

我为歌狂

激情
So many words for the broken heart
It's hard to see in a crimson love
So hard to breathe
Walk with me
And maybe
Nights of light so soon become
Wild and free I could feel the sun
Your every wish will be done

They tell me...

CHORUS

Show me the meaning of being lonely
(Being lonely)
Is this the feeling I need to walk with
Tell me why
Tell me why I can't be there where you are
(where you are)
There's something missing in my heart

Life goes on as it never ends
Eyes of stone observe the trends
They never say forever gaze if only
Guilty roads to an endless love
There's no control
Are you with me now
Your every wish will be done
They tell me

CHORUS - repeat

There's nowhere to run
I have no place to go
Surrender my heart' body and soul
How can it be you're asking me
To feel the things you never show

You are missing in my heart
Tell me why I can't be there where you are

后面的音太高了,音域有限唱不上去,呵呵……
http://musicvip.15150.com
:victory: :victory: :victory: :victory: :victory:

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
19秒之前的部分是什么?

我感觉独唱部分你的音准好象稍微有点偏低,后半部分可能对你来说已经不能胜任了

激情

....

我也感觉是这样子啊,后半部分好像就有点弱 还是支持下这位GG的

天外飞仙

齐天乐圣

激情
还好,很经典啊,唱的也不错,努力加油啊!

天外飞仙

齐天乐圣

激情
还好,很经典啊,唱的也不错,努力加油啊!

天外飞仙

我为歌狂

激情

!!!!!!!!!!!!

前19秒是MTV自带的前序!
谢谢指导,我会改进的!至于音高方面实在是无能为力,呵呵!

有德尊者

黑帮一混儿---DEDE之罗德

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

这个歌好像听过啊。。呵呵。。楼主加油

激情
好好练习高音啊,打开喉咙啊。。。。。

激情
赫赫 不错不错~~要是发音能在准点就perfect勒

激情
前面的部分听起来很好~~~就是后面的部分高音的地方有点低下去了~~~只有再感叹一下~~~好经典的歌~~~