设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 再次重发hero。。 [复制链接]

崂山道士

低音王子

激情
以前发过一次这歌,结果有人问我知不知道这是励志歌曲?!
汗一个。。。。我知道我上次唱得不好,没感情吧。。
这次鼓起勇气重新唱了一个,欢迎大家再次批评!!!

There's a hero
If you look inside your heart
You don't have to be afraid
Of what you are
There's an answer
If you reach into your soul
And the sorrow that you know
Will meit away

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you'll finally see the truth
That a hero lies in you

It's a long road
When you face the world alone
No one reaches out a hand
For you to hold
You can find love
If you search within yourself
And the emptiness you felt will disappear

[02;14]And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
And you'll finally see the truth

Lord knows......
Dreams are hard to follow
But don't let anyone
Tear them away
hold on
There will be tomorrow
In time you'll find the away

And you know you can survive
That a hero lies in you...
That a hero lies in you......
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
为什么我要等很久才听到...有点卡...LZ的声音蛮温柔的...发音有点点点点滴不太准哟~

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
我也不知道这是励志歌……
楼主唱得不错的呀~很温柔的声音,带点沙沙的质感,听起来很舒服的~~
貌似有些转音不是很流畅,但整体听上去很有自己的味道~不错!
贵阳的哈~偶家住在贵阳大剧院旁边捏~~嘿嘿~支持个!

有德尊者

知足常乐

激情

管理员勋章

好温柔的声音挖````听了很舒服 收藏了!:)

激情
昨天听过另一个男生翻唱这首歌,你比他唱得好

崂山道士

低音王子

激情
呵呵,比以前的反响要好一点。。。嘿嘿
多谢各位的支持捧场。。
我会继续努力的

崂山道士

低音王子

激情
原帖由 超级球迷 于 2007-2-26 00:14 发表
我也不知道这是励志歌……
楼主唱得不错的呀~很温柔的声音,带点沙沙的质感,听起来很舒服的~~
貌似有些转音不是很流畅,但整体听上去很有自己的味道~不错!
贵阳的哈~偶家住在贵阳大剧院旁边捏~~嘿嘿~支持个!

的确,天后的歌是很难唱的。我只能尽量做到最大的努力了
转音不流畅,是因为我气息不足。。。汗一个。。该戒烟了
贵阳的?呵呵。。偶也是。加偶qq吧,大家可以好好交流哈
64148827。说不定还可以一起出来K歌哦

激情
其实没关系啊~~~只要唱多了就会慢慢进步的,天王天后都是这样的,只要对自己有信心就行了

激情
关于这首歌可以有很多看法,我一直把它看做励志歌~~~  唱的还不错~~~  发音还行,呵呵~~

崂山道士

低音王子

激情
原帖由 yangyangbq 于 2007-2-27 12:24 发表
关于这首歌可以有很多看法,我一直把它看做励志歌~~~  唱的还不错~~~  发音还行,呵呵~~

呵呵。。谢谢夸奖
我会非常努力的!!!