设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √NELLY FURTADO-I'M LIKE A BIRD (反串--原调) [复制链接]

激情
nelly furtado - i'm like a bird
you're beautiful, that's for sure
you'll never ever fade
you're lovely but it's not for sure
that i won't ever change
and though my love is rare
though my love is true

i'm like a bird, i'll only fly away
i don't know where my soul is, i don't know where my home is
(and baby all i need for you to know is)
i'm like a bird, i'll only fly away
i don't know where my soul is , i don't know where my home is
all i need for you to know is

your faith in me brings me to tears
even after all these years
and it pains me so much to tell
that you don't know me that well
though my love is true

baby all i need for you to know is

it's not that i wanna say goodbye
it's just that every time you try to tell me that you love me
each and every single day i know
i'm going to have to eventually give you away
and though my love is true
hey i'm just scared
that we may fall through

i'm like a bird(i'm like a bird)
i don't know where my soul is , i don't know where my home is

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

已有 1 人评分金币 收起 理由
美国甜心 + 4 翻唱的好

总评分: 金币 + 4   查看全部评分

天外飞仙

◆B.fame.F◆Rock Guy

激情
沙发!
准备就绪,听不成撒
LZ来编辑一下吧

激情
哈哈总算弄好了~~~请欣赏~~

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

喜欢死NELLY F了~~

特别喜欢LZ的副歌部分,很有感觉哈~~

嘿嘿。。一定支持的说

天外飞仙

◆B.fame.F◆Rock Guy

激情
原帖由 llbbllxx 于 2007-1-14 23:19 发表
哈哈总算弄好了~~~请欣赏~~

MS还是一直准备就绪啊
偶还是下载了听吧,但愿下载后没什么问题

激情
原帖由 美国甜心 于 2007-1-14 23:25 发表
喜欢死NELLY F了~~

特别喜欢LZ的副歌部分,很有感觉哈~~

嘿嘿。。一定支持的说

哈哈,我也是超喜欢NELLY F她一出道我就喜欢了~

谢谢你的支持~~~

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

啊  LZ。。。真是把我喜欢的歌都唱了。。还原调咧!!! 厉害!!!!
觉得这个key男生唱着好合适啊`~~~

激情
原帖由 科少 于 2007-1-14 23:26 发表

MS还是一直准备就绪啊
偶还是下载了听吧,但愿下载后没什么问题

呵呵,你可以试试多点几下~~~~~

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
这年头反串MS盛行捏~~这是女生的歌?KEY还好,蛮适合男生的音高的~~
副歌部分果然很有感觉~前面也不错啊~重要的是LZ把这首歌唱得就像是原本就为男声写的歌~很好听!
支持反串~大家一起来反串~哈哈

激情
真的很好听,超级有感觉的说.

有几个地方的处理好棒我都反复听了几遍了.