设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱]Completely Michael Bolton 真的是首畜生歌,我好久没这么唱歌了 [复制链接]

桃源狐仙

清喜

激情
Completely
Completely, wanna give my love, completely
I'd rather be alone than be in love just half the way
I want to find someone that I can trust, completely
Wanna give my heart, completely
To someone who'll completely give their heart to only me
And when I find that one
That's when I'll fall in love
CHORUS
Completely
Not half but whole
With heart and soul
Completely, not in between
But everything
Completely
That's the way it's got to be
The way I want someone to fall in love with me
Forever, wanna feel the word, forever
And know there'll be somebody there forever by my side
And when that feeling comes
That's when I'll give my love
CHORUS
It's all or nothing at all for this heart of mine
And I won't give up this heart until the day I find
Someone who can be
Someone who loves me
CHORUS

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-9-8 at 10:46 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
http://5sing.kugou.com/21567252/default.html

激情
不错不错,搂住的声线很高亢,这种适合你的~~~~~

激情
怎么拉!` 
 唱的还阔仪灭!`
虽然感觉高音有点勉强,不过总算唱完整了!`呵呵
      不错!~
宠爱一身~~!!

桃源狐仙

清喜

激情
Originally posted by 宠爱O at 2006-9-5 05:31:
怎么拉!` 
 唱的还阔仪灭!`
虽然感觉高音有点勉强,不过总算唱完整了!`呵呵
      不错!~

是啊,好累啊,我偶像的歌就是难啊,还没听过别人唱过
http://5sing.kugou.com/21567252/default.html

激情
呵呵 總算有唱Michael Bolton的了 不過要是總的來說還不錯 發音和高音有些勉强 挺有伱自己的感覺的 不錯! 畢竟是我偶像Michael Bolton的歌啊 怎麽都要支持的!
再支持一下
對了 這論壇里有人唱Michael Bolton的歌呢 比如我啊 嘿嘿 樓主也去支持下啊 嘻嘻

[ Last edited by ismar on 2006-9-5 at 18:26 ]
....

激情
听过你的I have nothing 觉得你唱这个应该没问题。那个也不低不是都上去了吗

桃源狐仙

★MP·T★手帕册

激情
LZ嗓子不错,好象听你唱过DON'T CRY,多点低气就好了,高音基本都到位了的,好听,支持支持

桃源狐仙

清喜

激情
Originally posted by ismar at 2006-9-5 06:24:
呵呵 總算有唱Michael Bolton的了 不過要是總的來說還不錯 發音和高音有些勉强 挺有伱自己的感覺的 不錯! 畢竟是我偶像Michael Bolton的歌啊 怎麽都要支持的!
再支持一下
對了 這論壇里有人唱Michael Bolton的歌 ...

是啊,唱Michael Bolton歌的人本来就少,而且能唱下来的就更少,他真的是欧美第一男歌手,嗓子整个就是牲口,我都够肺活量了可还是累,多唱点交流呵呵

激情
畜生歌 别这么说楼主 唱的很专业啊

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

好谦虚哈。。LZ~~

这个你还是唱上去了,就是气息再可以控制的好些就更棒了~

这里确实唱你偶像的歌不多哈~~加油加油。。