设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱] (Bang Bang)My Baby Shot Me Down - Kill Bill [复制链接]

激情
对不起我又唱了,只是太久没唱这MIC不听话了,喷了好多下,哈哈!
相信看过这部电影的人对这歌一定印象深刻,而喜欢这部电影的人也一定和我一样喜欢这歌!
i was five and he was six
we rode on horses made of sticks
he wore black and i wore white
he would always win the fight
bang bang, he shot me down
bang bang, i hit the ground
bang bang, that awful sound
bang bang, my baby shot me down.
seasons came and changed the time
when i grew up, i called him mine
he would always laugh and say
"remember when we used to play?"
bang bang, i shot you down
bang bang, you hit the ground
bang bang, i used to shoot you down.
music played, and people sang
just for me, the church bells rang.
now he’s gone, i don’t know why
and till this day, sometimes i cry
he didn’t even say goodbye
he didn’t take the time to lie.
bang bang, he shot me down
bang bang, i hit the ground
bang bang, my baby shot me down...

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-8-22 at 11:55 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
很好听耶~~
支持一下~~~

[ Last edited by cubic on 2006-8-22 at 03:24 ]

激情
可惜没看过这部电影,,
有机会一定要看看,,
楼主唱得不赖啊,,
bang bang bang bang bang bang
这几句唱得有点意思,,

激情
没看过这个电影,楼主可以给我们稍微介绍一下,不过挺好听的

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

呀。。这个好像是杀死比尔1里的歌。。

要是米记错的话~~~

LZ演译的还不撤。。。只是我这边网不好,听来好卡。。

支持个

激情
我就记得有发过这歌啊~
但为啥就不在我的贴汇总里咧?
不晓得三楼的朋友后来有没看[KILL BILL]?
要再去翻下其他的老帖子怀旧下~

激情
都3年多了,太久远了吧,想起一年两年都可怕,我的青春啊~~~
对了,你的贴也太囧了吧,500多点击率就记个人回复,你要加油啊!

激情
这首歌用低沉的声音更好听吧

激情
LZ演绎出另一种风味了啊!

激情
这个很好第一次听