设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[欧美飚歌] - Only Love - quores [复制链接]

天外飞仙

超级玛迷

激情
重在参与...
附件请甜心帮我传上来
多麻烦甜心啦!
哈哈 附件终于传上来了
谢谢甜心啦!

歌词:
2 A.M., and the rain is failing.
Here we are at the crossroads once again.
You are telling me you're so confussed.
You can't make up your minds.
Is this meant you're asking me?
But only love can say,
Try again or walk away.
But I believe for you and me,
The sun will shine one day.
So I just play my part,
Pray you'll have a change of heart.
But I can't make you see it through.
That's something only love can do.

In your arms, as the dawn is breaking,
Face to face and a thousand miles apart.
I've tried my best to make you see,
There's hope beyond the pain.
If we give enough, if we learn to trust.
Pray you'll have a change of heart.
But I can't make you see it through.
That's something only love can do.

I know if I could find the word,
To touch you deep inside,
You'd give our dream just one more chance.
Don't let this be our Good-bye.

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-1-30 at 20:40 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

~~~我就是爱唱歌~~~~~~我就是爱 Mariah Carey~~~

天外飞仙

到最后,我还是叫amie

激情
这个沙发强的~~进来没歌~~~55~~~~~~不过好歹也是沙发

激情
板凳~~好歹也是个板凳~~呵呵~~好期待呢~~

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

今天出去了一天。。剛回來發現小Q已經自己傳上了

嘿嘿,真是不好意思了~~~~~~~~

唱得很有感情,就是效果上可以再处理得精細些

雖然偶的效果也不太好。哈哈~還是支持個,加油加油

PS:這個真的很充滿感情的說

天外飞仙

超级玛迷

激情
哈哈!~~麻烦甜心啦!
我今天去串门
刚好她家有电脑就上传了
唉!效果一直是我的死穴
真想拜师学一下
我也感到这个感情投入进去啦
以前唱歌没这么投入过
大家可得支持我一下呀!
~~~我就是爱唱歌~~~~~~我就是爱 Mariah Carey~~~

天外飞仙

到最后,我还是叫amie

激情
那天没听成~~今天再来听下~~喜欢你淡淡的颤音,我老是没颤音的说55~`可怜啊~~恩~~~确实满感情的.`~还是激情版的~~~就是效果不很好,感觉有些干,不通透~~我自己也是效果白痴`~,正是摸索阶段.就不给你瞎指点了~~加油哦~~
翻唱主页:
http://www.y y f c.com/548229/

天外飞仙

超级玛迷

激情
Hoho
谢谢amiekobe来支持
不管会不会做效果
只要明白一些就请教教我

PS:多些天心给我加了这么多分!

[ Last edited by quores on 2006-1-31 at 10:27 ]

天外飞仙

喵``喵`

激情
quores 干声还在吗  我来做做看效果呵呵
唱的不错哦
效果不好 真可惜了

天外飞仙

超级玛迷

激情
还在啊!
要不麻烦俏俏一下
我把干声传给你

激情
来支持拉cake
qq唱得真的很好听也GvuN_imageGvuN_image
喜欢听哦~~~~wzwM_image6Mzi_image
http://www.xianlai.com/viewthread.php?tid=206690&xuid=30786支持我啊!!