设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[带主旋律立体声伴奏] Tonight,I feel close to you - 仓木麻衣&孙燕姿   [复制链接]

激情
由于极其难入手,所以价格稍微高一点,希望下到的朋友不要随便传播.
另外有高手可以配上mv做成KTV就更好了。

xl-2009
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

喜欢酒井法子的统统进来。。。 大陆唯一官方授权歌迷会:www.cnnorip.org/bbs

激情
做得不错的~加上歌词~好东西啊~~

Tonight,I feel close to you (Mai-k & Yan-zi)

作词:仓木麻衣,西室斗纪子 作曲:大野爱果 编曲:Cybersound

M: Close my eyes and feel your mind
Y: Time has passed
I walk like a shabow
M: Neven knew
What I am going through
M&Y: You touch my heart and take my breath away
M: Whisper on the wind so softly
Let the bright stars fill our dreams with love
Reach for your hand
Y: (you're holding my key)
M: and you show me the way

M: Tonight,I feel close to you
You open my door and light the sky above
M&Y: When I need a friend, you are there right by my side
I wish we could stay as one
M: I wish we could stay forever as one

Y: All the tears that haunt my past
M: You promised
It'll be better tomorrow
Y: play that song
You and I listened to
M&Y: And let it gently ease our pain

Y: Tender rain drops from the blue sky
Flowers blooming, life is so divine
like sunlight on a stream
M: (you're holding my key)
Y: You show the world to me

Y: Tonight,I feel close to you
You open my door and light the sky above
M&Y: When I need a friend, you are there right by my side

M: So much love in this beautiful world
Y: Search for the brightest star in the sky
M: You will find the meaning of love
Y: Don't be afraid
M: (Don't be afraid),
Y: Just be yourself
M: (Just be yourself)
M&Y: We need this love...I've never knew

M&Y: Tonight,I feel close to you
When I need a friend, you are there right by my side

Tonight,I feel close to you
When I need a friend, you are there right by my side
I wish we could stay forever as one

轻轻地闭上双眼
感受你的心境
时光逝去
我宛如幽魂般地游走
从未知觉自己穿越过的事物
你触动我的心弦 教我屏息

风儿捎来的耳语 如此地轻柔
就让耀眼星辰将爱注满我们的梦想吧
伸向你的手 (你正握着我的钥匙)
你引导我方向

今夜 我感觉更接近你
你打开我心房 照亮了那天际
每当我需要朋友时 你就会陪伴在我身边
我多幺希望我俩能合而为一 不分开
我多幺希望我两能永远在一起 永不分离

那些泪水纠结着我的过往
你曾约定过的
明天将会更好的
播放那手
我俩曾聆听过的歌吧!
让它轻柔地舒缓我们的伤痛

晴空飘下温柔的雨滴
丛花绽开 生命是如此的神奇
彷佛溪水上闪烁耀眼的阳光般 (你正握着我的钥匙)
你引导我看全世界

今夜 我感觉更接近你
我多幺希望我俩能合而为一 不分开
我多幺希望我俩能永远在一起 永不分离

在这美丽的世界上 处处充满着爱
找寻那夜空中最明亮的星辰
你将会发现真爱的意义
别害怕 (别害怕) 只要作你自己
(只要作你自己)
我们需要这份爱…这份我从未知道的爱

今夜 我感觉更接近你
我多么希望我俩能合而为一 不分开

今夜 我感觉更接近你
我多么希望我俩能合而为一 不分开
我多么希望我俩能永远在一起 永不分离
tonight i feel close to you

激情
好贵啊!但还是要支持!!!!
太喜欢这歌了~~~~~~~~

激情
天~~~~这大过年的~~~你就半价了好吧~~~
太贵了~~~~~~

激情
想不到这首也有伴奏的说..超感动捏..(摸泪ing~~~)

激情

呵呵

极品伴奏呀可惜银子不多了 咬咬牙还是买吧

[ Last edited by SUKIDAmaikuraki on 2006-1-24 at 00:54 ]
風のリズムで推理が冴える!黒い絡みもほぐれて見える! アリバイトリックほぐれていくよ

崂山道士

酒井法子!酒井ミキオ!大好き!

激情
哇,这歌也有伴奏了哇,太好了
好贵哦....要卖分换钱去了.....
谢谢楼主

激情

支持 这伴奏啊

啊--我找这歌很久了...
还跟同学合过,不过就没找到伴奏
太谢谢你了,我会加油赚钱的 
到时有成果也要去赏面哦~

激情
想不到这歌还真的有原版的伴奏的说...

真的是很厉害的说....楼主多发点吧...dsSe_image

恩....多AYU的吧...dsSe_image
No memory or lost memory

崂山道士

翘课小分队一番队队长

激情

原版的啊 等这个等了快3年了

就是有点贵了 赚钱ING``````````