设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原创] A STORY AOUBT A HERO(英雄颂歌?) [复制链接]

禁止发言

%特别%下忍

激情
LISTEN
LISTEN
JUST LISTEN TO MY LULLABY
THIS IS THE VERY STORY U HAVE NEVER HEARD
WELCOME TO THE WORLD
EXCITING MEMONT YOU'LL NEVER RECIEVED

THIS IS A STORY
ABOUT A HERO
HE'S FIGHTING FOR HIS WORLD
FIGHTING FOR THE RIGHT
HE IS POWERFUL
BUT HE'S SENSITIVE,TOO

I WAS TRAINING ON A STILL LAKE
WHEN THE ANCESTORS
APPEARED
(THEY TOLD ME A SECRET
WHAT DID THEY SAY
DO YOU WANT TO KNOW
IT'S LIKE THIS)

WHEN THE WORLD WAS CREATED,
THE GODS FORCED THE DEVILS'SON
INT A 10,000-YEAR TRUCE.
TEN THOUSAND YEARS HAS PASSED
AND THE VIOLENT,SELFISH MAN PLAN TO SEPARATE ALL
ALL THE WORLD,

NO WONDER THE ANVESTORS SEEMED SO URGENT.
THE ONE WERE COMING TO THE WORLD TO DESTROY IT.
WHAT I CAN DO IS NOW
ABIDE MY TIME
JUST WAIT
WAIT TILL THE THE DAYLIGHT OF MY LIFE

I SHOULD TOOK A BATTLE TO THEM,
TO THE PLACE WHERE THEY RESIDE?
THEY CERTAINLY WOULDN'T
EXPECT SUCH AN ASSAULT.
(WAIT WAIT WAIT WAIT)

UNFORTUNATELY, THE ONLY WAY TO ACHIVE
IS TO BLEED,
AND ONLY RED COLOUR REMAINS
REMAINS
IN THE WORLD.

GIVEN ME THE USE OF TROOPS TO THE BATTEL
HOW ANCESTORS ARRANGED THIS ,
I DO NOT KNOW.
THE MOST ANNOYING THING
IS TO
COMMIT A MASSACRE KKK

THE WIND BROUGHT
THE SMELL OF BLOOD
FORGIVE ME

JUST ANOTHER DEVILE IN THE WORLD...
WHAT I'M FIGHTING FOR*4

哎,配乐是我在一个网上听到的很好就拿来用拉。
歌词和演唱呢都是自己原创的呢^^

来听我的摇篮曲
这个故事你可能从未听过
欢迎来到这个世界
激动的时刻你从未达到过

这是个故事
关于一个英雄的故事
他为了他的世界而战斗
为了“正义“而战
他很强大
同时他也很敏感

正文:
我正在一潭死湖之上训练
当那些先知
出现在我面前
(他们想要告诉我一个秘密 他们说什么呢 你想知道吗 就是)

当世界新生的时候
这里的神强迫恶魔之子
进入10,000年的沉寂
10,000年过去了
那个残暴的自利的人想要孤立
整个世界

毫无疑问那些先知很是着急
那个人将会毁灭世界
如今我可以做的是
只是等待我的机会

我必须发动一场战争
去他们所居住的地方
他们肯定
会措手不及

(等待)

不幸的是,能够达成的
只是流血
只有红色残留于世上

给我战斗的军队
先知们怎么会安排好一切?
我不知道
最恼人的事情就是
完成一场屠戮

风带了
一阵血腥味

原谅我

世上的另一个恶魔啊

我为什么而战*4

[ Last edited by tubenye on 2005-5-28 at 21:21 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
老天喜欢笨小孩哟^^[IMG]http://www.xianlai.com/attachments/month_0511/30_xI529le1LZA0.jpg[/IMG]

天外飞仙

*冰岛幽灵*

激情
听起来很棒呢。。

禁止发言

%特别%下忍

激情
歌词大意:
如上哈哈哈哈
谢谢啦^^HAHAHARFP0_imageRFP0_imageRFP0_imageRFP0_image

[ Last edited by tubenye on 2005-5-28 at 21:07 ]
老天喜欢笨小孩哟^^[IMG]http://www.xianlai.com/attachments/month_0511/30_xI529le1LZA0.jpg[/IMG]

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

随着一声『玉皇大帝到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了5两黄金。

mK9Q_imagebenben你实在太厉害了
有空帮我写词喂~
sESK_image哼哼~我是你的经纪人!

有点歌特的味道喔~dsSe_image喜欢~死了~

天外飞仙

流浪疯子

激情
小样行啊,,,,,,,要求加精~~~~~~~~~~~~~~~~~~不错不错的很啊,我女朋友就是不一样啊

激情
这也能写成歌,佩服,强烈要求学习,老师:可否施舍点儿,小生这厢有礼了!!!!!!!!!!

天外飞仙

TR协会会长

激情
哇!可以的嘛!行啊!支持!

chinadoll 该用户已被删除
原创英文啊,厉害啊,简直晕菜了

激情
厉害!~

桃源狐仙

﹫` 丶金属万岁﹎.﹏ァ

激情
````漂亮````原创英文阿````````