设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] @_@ Alicia Keys >_<: Like You LL Never See Me Again [复制链接]

桃源狐仙

DeBran

激情

本来想好好再录一次,但是最近蛮忙的,一直都没时间重录。。。 算了。。。放弃了,后面的吼得牵强了,唉~~ 支持一下哦 >..<

也翻译了一下歌词,比较直译了,呵呵。。。

If I had no more time (假如我没有明天)

No more time left to be here (假如我不会再次出现)

Would you cherish what we had? (你会珍惜我们现在所拥有的吗?)

Was I everything that you were looking for? (我又会是你所追求的一切吗?)

If I couldn"t feel your touch (假如我不能再次感受你的体温)

And no longer were you with me (假如你不再出现在我身边)

I"d be wishing you were here
(我将会祈祷着你会回来)

To be everything that I"d be looking for
(你就是我的一切)

I don"t wanna forget the present is a gift

(我不曾忘记,你我存在世上的每一天,是上天赐予的)

And I don"t wanna take for granted the time you may have here with me

(我也不曾忘记,你能在我的身边,也不是理所当然的)

"Cause Lord only knows another day is not really guaranteed

(因为就连上天不能保证,你我明天是否会阴阳相隔)

So every time you hold me

Hold me like this is the last time

(珍惜我们的每一次拥抱,把你我握紧,也许这会是我们最后一次拥抱)

Every time you kiss me

Kiss me like you"ll never see me again

(珍惜你的每一个吻,也许这会是我们最后的吻别)

Every time you touch me

Touch me like this is the last time

(珍惜我们的每一次touch,也许这也是我们最后一次感觉到对方的体温)

Promise that you"ll love me (承诺你会真的爱我)

Love me like you"ll never see me again

(就像你我明天之后就永远不会再见到我一样爱着我)

Oh Oh Ohhhhh

How many really know what love is? (世间上有多少人知道爱是什么?)

Millions never will (成千上万的人将永远不会知道)

Do you know until you lose it (或许要等你失去了,才真正知道爱是什么?)

That it"s everything that we are looking for (原来,爱就是我们一直所追求的一切)

When I wake up in the morning (每天醒来)

You"re beside me (发现你在我的身边)

I"m so thankful that I found (感谢上天,让我找到你)

Everything that I been looking for (你就是我所追求的一切了)

I don"t wanna forget the present is a gift

(我不曾忘记,你我存在世上的每一天,是上天赐予的)

And I don"t wanna take for granted the time you may have here with me

(我也不曾忘记,你能在我的身边,也不是理所当然的)

"Cause Lord only knows another day is not really guaranteed

(因为就连上天不能保证,你我明天是否会阴阳相隔)

Hold me like this is the last time

(珍惜我们的每一次拥抱,把你我握紧,也许这会是我们最后一次拥抱)

Kiss me like you"ll never see me again

Touch me like this is the last time

(珍惜我们的每一次touch,也许这也是我们最后一次感觉到对方的体温)

Promise that you"ll love me (承诺你会真的爱我)

Love me like you"ll never see me again

Oh Oh Ohhhhh

------ can you do that for me baby ------ (亲爱的,你能为我做到这些吗?)

------ see we don"t really know ------ (我们真的很难预测未来会发生的事,不是吗?)

------ see everyday we never know ------ (每天都不会知道明天将会怎样,不是吗?)

------ I want you to promise me ------ (我真的希望你答应我)

------ like you"ll never see me again ------ (爱我,就想我们将不会有明天地爱我)

Ohhh ohhh ohhh ohhh ohhh
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
我只能说你很叼啊

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

哈哈哈  原来是传这里了 没注意看啊

桃源狐仙

DeBran

激情
帮自己顶个,呵呵,谢谢LS两位~~

激情
好赞 很喜欢这歌...

激情
超喜欢这首歌。。。。在SO you think you can dance 上就惊艳也一把

激情
超级好听的沙沙的气声

激情
哇~~~怎么不去参加美国偶像啊?

激情
推荐歌这么少人顶?我来顶~

激情
唱的也太赞了  很好听呀 我也顶~~~