设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] I Will Be Here - Steven Curtis Chapman(降B调 女歌用) [复制链接]

激情
来自steven curtis chapman单曲专辑i will be here伴奏bB女版.美国原版.谢谢版主加分,送金,我觉得我是你们的一份子,做这些是应该的.

[ Last edited by 哭哭吧! on 2005-6-1 at 15:05 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

崂山道士

仙来黑帮 方片钩子

激情
Tomorrow morning if you wake up

and the sun does not appear

I will be here

If in the dark, we lose sight of love

Hold my hand, and have no fear

'Cause I will be here

When you feel like being quiet

When you need to speak your mind

I will listen

And I will be here

When the laughter turns to cryin'

Through the winning, losing and trying

We'll be together

Tomorrow morning, if you wake up

And the future is unclear

Just as sure as seasons were made for change

Our lifetimes were made for these years

So I will be here

And you can cry on my shoulder

When the mirror tells us we're older

I will hold you

And I will be here

To watch you grow in beauty

And tell you all the things you are to me

I will be true to the promise I have made

To you and to the One who gave you to me

Tomorrow morning, if you wake up

And the sun does not appear

Oh, I will be here.

激情
随着一声『富神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了3两黄金。

楼主听不见,是我的机子有问题,还是你发的时候没有弄好呀.

激情
很好呀,是你的问题.

激情
随着一声『观音娘娘到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了5两黄金。

怎么会没人顶啊!~~~~~~~好歌我拿去番了`~~~就是贵了些啊!!!

激情
好小好小声哦,好作品,顶~~~

IAMBEST 该用户已被删除
好啊!我也觉得蛮好的这首歌!

激情
我是新来的,请问怎么充值?
哪位管理员帮忙解决一下,谢谢!

激情
请问四个金币,这两块钱去哪充啊?谢

激情
仙来金币  0.5元/金币
请问一下,这五个金币怎么才能加,才能下载,谢谢!