设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] I Don't Love You-My.Chemical.Romance 唱这歌,好爽啊   [复制链接]

激情

太喜欢这首歌了,虽然不是我擅长的类型,但是还是好想唱
果然,即使唱得不好,但是唱起来真的是太爽了!所以发出来跟大家一起爽下!

Well When you go
So never think I'll make you try to stay
And maybe when you get back
I'll be off to find another way
And after all this time that you still owe
You're still the good-for-nothing I don't know
So take your gloves and get out
Better get out
While you can
When you go
And Would you even turn to say
"I don't love you
Like I did
Yesterday"
Sometimes I cry so hard from pleading
So sick and tired of all the needless beating
But baby when they knock you
Down and out
It's where you oughta stay
And after all the blood that you still owe
Another dollar's just another blow
So fix your eyes and get up
Better get up
While you can
When you go
Would you even turn to say
Like I did
Yesterday"
When you go
Would you have the guts to say
Like I loved you
Yesterday"
I don't love you
Yesterday
I don't love you
Yesterday
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
怎么没人顶啊 很好听的歌啊 楼主的声音很适合唱这个乐队的歌。。哈哈 很想看看你长什么样子。。。

激情
LZ唱得还不错。。。就是注意效果。。效果差了点。。。

激情
我还是不怎么会调音啊!一直在摸索中!
不懂是不是我的错觉,这歌我放越大声,效果就变好点了.估计是错觉!

天外飞仙

克莱伯公爵

激情
EMO的精神唱出来了,顶啊顶啊~~~~神似MCR了,NB

激情
神似神似。。。。。差点以为是原唱。。。呵呵。。。期待你的新作

激情
唱的很不错哦,很喜欢这歌的感觉,继续努力 ,加油,哈哈```````````

激情
神似神似。。。。。差点以为是原唱。。。呵呵。。。期待你的新作
dongjiewen007 发表于 2009-4-22 20:41

有新作了,MCR的TEENAGES

leethunder 该用户已被删除
whoa,my chemical/......i love this band!

激情
唱的很不错的说,各方面都很好,支持支持,楼主多发歌!
唱的好好哦!