设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊
楼主: yn86889776

√[翻唱]★MP·T★run it糊糊 Ft.睎睎 。 祝大家新年快乐! [复制链接]

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
做了一个多月的歌终于出炉了   MPT的 都期待了好久了 吧   呵呵 我也是 哈哈
这是和西西第一次合作  最重要的是 要感谢007  帮忙做了这首歌的效果
真的是花了不少工夫!!  这也是我换设备后的第一首英文歌  也希望大家多多支持 今天可能是喝多了 话有点多啊  呵呵不过真 的蛮珍惜MPT的这些朋友的
希望大家在新的一年里 天天开新 身体健康   !!!最后也祝喜欢翻唱的朋友能继续支持下去  !!!在新的一年里在网络翻唱中找到跟多的快乐 认识跟多的朋友!!!就这   不罗嗦了  哈哈!!!

原唱:CHRIS BROWN

翻唱:糊糊  .睎睎

制作:colin007

歌词:
[Verse 1]
Let me talk to you
Tell you how it is
I was thinkin when I saw that body gotta get shawty
Tell her what the young boy gon do
Damn them chicks wit chu gotta be okay
Babe pretty thick wit the kick that's sick that need to be hit
So tell me what ya'll gon do

[Hook]
I got friends, and you got friends
They hop out, and you hop in
I look fly, and they jockin
The way you drop, drop makes me wanna pop [2x]

[Chorus]
Is ya man on the flo?
If he ain't...
Let me know
Let me see if you can run it, run it
girl indeed I can run it, run it [2x]

[Verse 2]
You'll see
Girl I can set you off
Don't believe my age is gonna slow us down
I can definitly show you things
that's gon have you sayin I can't be 16
Once I get in you won't wanna go
(and I...)
I'll have yo girls wishin they were you
(and I...)
I know your heard about me, but guess what's goin down if we leave

[Hook 2x]

[Chorus 2x]

[Breakdown]
Girl you feel right
(Feel right)
Make me feel like...
(feel like...)
I wanna do a little somethin
(do a little somethin)
Ain't no thing let you do it fo sho
Girl the way that your wearin them jeans is turnin me on
I'm the hottest thing thats in these streets so baby won't you rock me...

[Chorus 2x]

[Outro]
oooh, oooh, oooh, ooh

[Music til' fade out...]

[ Last edited by Billie.J on 2006-1-1 at 14:05 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
随着一声『观音娘娘到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。
Originally posted by Colin_007 at 2006-1-1 03:33:
糊糊发了哈~
这歌有意思 我从去年做到今年
从武汉做到福建~

真的是辛苦你了  来武汉也没很好的招待你  真是不好意思啊 哈哈!!!
这次的效果真的是太感谢你了花了不少时间和心血!!!

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
Originally posted by 美国甜心 at 2006-1-2 11:51:
来支持了~~~
糊糊嗓音真高音呢~~~
睎睎也配合的很不错呢~~~

早上人还蛮多的啊 !!!!我也自己小顶一机哈哈!!!!
来的好晚啊  你还挺忙的啊  WOOOHU怎么两天没见啊!!!也不知道干什么去了!!!

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
Originally posted by 明珠宝贝 at 2006-1-2 08:19:
唱得不错,楼主还要多发上来让磊空听听。
顶~~~~~~~~~~~~~

我也想多发啊 但是就是不知道唱什么歌好哦!!!!有点郁闷!!!!!!

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
Originally posted by Colin_007 at 2006-1-5 12:54:
嘿嘿 恭喜糊糊和西西,帖子都点亮了哈~~~~

还是因为你的效果做的 好的缘故!!!!

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
Originally posted by 荒野猛猪猪 at 2006-1-5 09:04:
厉害厉害,感觉很到位!你们的组织很不错哦!

我们组织是很不错  大家人都很好!唱歌也都很棒!
我也很高兴是组织里的一员!!!

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
Originally posted by Colin_007 at 2006-1-10 02:06:
哈哈 再来顶下弟弟的作品~  很有意义的歌~让我想到了 一起K歌的场景:)

呵呵  下次在来武汉 再一起去K撒!!!!哈哈!!!!

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
Originally posted by yokarne at 2006-1-17 06:22:
我忘记我有没有顶过了!!!这两为重量级的唱不用多说啦!!够水准!!!COLIN制作已经很有名了!!
再顶起来!!

大U啊  我们的歌我越来越期待了  007这段时间又忙  真是不知道什么时候能做好哦
!!vg6z_imagevg6z_image

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
好久没听见这歌了   为什么没人来顶列!!!!!!!!