仙来居伴奏网

标题: 后街All i have to give练习版 [打印本页]

作者: 七宝    时间: 2009-7-12 11:52:15     标题: 后街All i have to give练习版

歌词:
(do,do,whoo) yeah,(do,do.whoo) whoo, yeah
(NICK) I don't know,what he does to make you cry
But I be there to make you smile
I don't have a fancy car
To get to you I'd  walk a thousand  miles(walk a thousand miles)
(BRAIN) I don't care, if he buys you nice things
Do his gifts come from the heart
I don't know,(I don't know), but if you were my girl (my girl)
I'd make it so we'd never be apart (never be a part)
But my love is all I have to give (have to give)
Without you Idon't think I can live (think I can live)
I wish I could give the world to you (to you)
But love is all I have to give
(HOWIE) When you talk,does it seem like he's not
Even listening to a world you say?
That's okay babe,just tell me your problems
I'll try my best to kiss them away (kiss them more away)
(A.J) Does he leave (does he leave)
when you need him the most?
Do his friends get all your time?
Baby please, I'm on my knees(on my knees)
Praying for the day that you'll be mine!
(A.J) Girl to you, (all I have to give)
(A.J) To you baby, baby (oh)
(think I can live)(A.J) Don't think I can live
(A.J)Wish I could give my world to you baby
(love is all I have to give)(A.J) It's all I have to give...to you
(BRAIN) hey,girl
(NICK) Hey girl, I don't know what to cry no more inside
(no more) (HOWIE) Whoo oh, no money in the world
(Could ever add up to)
(A.J) All the love I had inside, I love you, babe, endless
(my love) (A.J)my love
(KEVIN) And I will give it to you
(all I can give, all I can give it)
All...(all all all) Every thing I have is for you
(all I have to give)oh,oh,
Just my love
(BRAIN) All I have to give
Withourt you I don't think I can live(I can live)
Iwish I could give the world to you(to you)
But love is all I have to give,oh
But my love is all I have to give
Without you I dont think I can live( I can live)
I wish the world to you(to you baby)
But love is all I have to give(oh)
But love is all I have to give(all I have to give)
(oh yeah), to you
作者: andycoolgirl    时间: 2009-7-12 12:42:24

前面好像啊~~~~
我开始听着觉得真像nick的声音!!!!
崇拜啊
支持7宝宝
作者: azurelucid    时间: 2009-7-12 14:35:49

七宝最近真是高产啊~~
BSB的歌总是能让我想起过去的时光啊,无限怀念。。。
一开始的声音真的有点Nick的感觉哦~~整首歌唱得非常流畅,与和声也融合得很好~~
这首歌的key不低呢,尤其是后面的部分,能唱成这样真的不错啦~~
btw,这个是练习版呀?(练习版都那么好了~~)之后会不会有正式版呢?
先期待下。。。
作者: 七宝    时间: 2009-7-12 15:02:18

回斑斑话 一般demo和其他版本不会录正式的 哈哈 只是娱乐 不需要搞的很花时间重复
作者: windinrite    时间: 2009-7-12 16:47:33

唱得So好!发音准,有唱功,实力派高人!
作者: lomuz    时间: 2009-7-12 23:34:32

七宝唱rnb流行的歌都好适合
厚实且圆润的声音
有哪个黑人天生的好嗓子
喜欢这首
后期也很棒
好听!!
支持
作者: hotfs    时间: 2009-7-13 07:44:20

七哥强人也,这首经典歌被你诠释的很到位,很自然,很好听,没的讲,听完支持起来!(尤其AJ和nick的最象)
作者: 七宝    时间: 2009-7-13 07:49:39

哈哈 谢谢大家的花花 其实听r&b只有4~5年左右 之前从初中开始 就一直在唱后街 大概算算也唱了10几年的后街了 以后也会继续录制他们的经典歌曲的 不可缺少的回忆啊
作者: hxloveayq    时间: 2009-7-13 08:07:31

记忆深刻 特别是这歌的MV 最近也在听他们的老歌 顶起
作者: 忧郁的蓝调@    时间: 2009-7-13 08:48:39

这个歌最后那个过度桥段是最难的地方 七宝胸诠释的很棒啊 赞一个~
作者: liyinkan    时间: 2009-7-13 11:43:23

1V5 …… 楼主很强大 …… 而且都有模仿的感觉 …… 很不错 …… 恩 …… 哈哈
作者: kwocenting    时间: 2009-7-14 12:04:04

好懷念啊~
這首歌是BSB我最喜歡的MV 因為他們的舞步簡單 衣服的顏色好彩色的
可惜在KTV專輯中沒有這首歌
每次想唱都得用非原版KTV唱.好不過癮啊~
有空得做DIY KTV了.
讓我看個夠. 哈哈~
講到哪裡了= =|||

七寶哥唱得真的不錯. 我有點期待後面那小假音 雖然沒有 但是已經很好了
我很喜歡那個後面 Oh~ Everything I Have Is For You 的部分.
很厲害呢. 要是真的能找到人合唱 會更完美.
我還很喜歡那個另外說唱版本的~ 這首歌太讓人回味了~
支持支持.
作者: 55517436    时间: 2009-7-14 14:17:25

唱功强大时不争事实了。。还很连贯,效果也好,赞呐。
作者: xfly    时间: 2009-7-14 15:08:28

没听过原唱,7宝还是一样的强大,不过结尾那部分不知道是不是原唱就是这样,有点别扭,可能是单人和组合的差异,支持!
作者: 七宝    时间: 2009-7-15 16:54:17

西风同学-  -你不要吓我 你没听过原唱?=   =疑惑中:
作者: DayT    时间: 2009-7-15 21:22:51

牛X依旧,嘿嘿,精品制造者
作者: 四喜    时间: 2009-7-15 23:47:18

一听到他们的歌,就不自觉的想起高中时代。
一种熟悉的味道。
遥远而温暖。
作者: tuwenjun    时间: 2009-7-16 00:13:55

高手佩服啊,值得学习
作者: hujiexiong007    时间: 2009-7-16 07:35:01

哇  很棒啊!!!
作者: myuki    时间: 2009-7-18 09:40:31

听宝的音乐。、简直是一种享受
太赞了。。。言语无法形容的说
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。嘻嘻。。。
作者: 灬丨楠枫    时间: 2009-7-18 11:05:56

偶滴神啊
作者: myuki    时间: 2009-7-18 15:09:36

刚从外面回来。。好热。。。。。
来听听。。。。。一下子凉快起来~~~
静下来了~~~~~~
作者: yogogo    时间: 2009-8-9 00:47:34

七宝的发音挺好的,但有的地方有些做作。
作者: yogogo    时间: 2009-8-9 00:49:19

哈哈 谢谢大家的花花 其实听r&b只有4~5年左右 之前从初中开始 就一直在唱后街 大概算算也唱了10几年的后街了 以后也会继续录制他们的经典歌曲的 不可缺少的回忆啊
七宝 发表于 2009-7-13 07:49

我也喜欢BSB诶,但我觉得NN的声音比7宝的细一些。。我怎么就没觉得像NN的声音呢??
作者: tsz18504453    时间: 2009-9-28 17:19:10

哇!楼主真的很厉害!
作者: zmh550648375    时间: 2009-10-10 08:36:26

My  goodness! Ur awesome!一开始我还以为是原唱
作者: Schrei    时间: 2009-10-10 09:04:37

7BB你现在开始怀旧了么。。。。
哈哈哈
作者: Schrei    时间: 2009-10-10 09:07:11

77你每次都给我那么深刻的感觉。。。嗲嗲嗲嗲嗲。。。。来,给我抽一下
作者: britneycc    时间: 2009-10-10 12:12:22

宝哥声音就是好听  没的调的
作者: 八神樱吹雪    时间: 2009-10-10 18:12:15

听着好有感觉~~~细节都好回味的~挺有韵味
作者: llb777    时间: 2010-2-1 22:03:06

七宝兄的英文歌唱得永远都那么棒
作者: willda1123    时间: 2010-5-8 20:45:13

好棒好棒~~!!!
已经听了好几个版本的了~~
还是楼主的好~~~
支持楼主七宝~~~
作者: 钥匙    时间: 2010-5-9 13:09:57

是不是用了效果,声音蒙上了一层东西。自然些就好了。
作者: dx270753262    时间: 2010-5-19 10:49:48

真的很不错。。。 细节处理得很好
作者: Sparking    时间: 2010-5-21 00:38:46

膜拜........不管从感觉,吐字,口语,等等地方完全挑不出毛病...

佩服...........

欢迎光临 仙来居伴奏网 (http://www.xianlaiju.com/) Powered by Discuz! X2